miercuri, 15 aprilie 2020

[Timpul_adevarului] ALEGERE

(Deuteronom 30:19)"" Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta"".



NATIUNE ROMÂNĂ, CE TABĂRĂ ALEGI??

A- A Domnului Isus,care este VIATA
B-A lui Faraon,care este MOARTE

Aruncand o privire,la evenimentele ce se petrec pe intreg pamantul,-INGADUITE de Dumnezeu,- si facand o scurta analiza potrivit Cuvantului Lui Dumnezeu scris in Biblie,constatam urmatoarele:


1- Asa cum Dumnezeu si-a proslavit Numele pe intreg pamantul,cand a hotarat eliberarea poporului Israel din sclavia egiptenilor, TOT asa in prezent isi proslaveste Numele pe intreg mapamondul prin ingaduirea COVID-19 (ingerul mortii).

2- Dumnezeu a stabilit prima data in istoria omenirii-PASTELE- care a fost praznuit de fiecare familie evreiasca in parte inchisi in casa ,TOT asa in prezent santem obligati sa praznuim PASTELE fiecare familie ,inchisi in casa.

3-Dumnezeu a impietrit inima lui Faraon pentru proslavirea Numelui Sau -prin cele 10 plagi trimise peste Egipt, TOT asa la nivelul Guvernului Romaniei,a fost o incercare timida-numai ODATA- de pronuntare a cuvintelor ..DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE ROMANIA-..dar aceasta pornire s-a STOPAT IMEDIAT.

4-Poporul evreu a stat in casa ,sub protectia sangelui mielului-pus pe usorii usii,cum Dumnezeu i-a spus lui Moise,fiind feriti de ingerul mortii- TOT asa familiile de romani TREBUIE sa stea in case,rugandu-se la Dumnezeu,cerand protectia SANGELUI Domnului Isus -pentru ocrotirea de COVID-19 (ingerul mortii).

5-Dumnezeu a trimis pe prorocul Iona la cetatea Ninive,care a transmis mesajul Lui Dumnezeu, ca salvarea poporului de la nimicire este..CAINTA ,POCAINTA SI INTOARCEREA LOR LA DUMNEZEU, TOT asa astazi in Romania se fac rugaciuni de 3,4 ori pe zi insotite de DANGATUL CLOPOTELOR, -in vederea IERTARII de catre Dumnezeu a PACATULUI NEASCULTARII de El si ocrotirea de COVID-19 (ingerul mortii).

6- In timp ce alte popoare,natiuni etc isi intorc fata catre Dumnezeu,il primesc pe Domnul Isus prin legamantul botezului in apa( ex.in 6 Aprilie peste 6.000 persoane in Venezuela) in Romania, Seful SGA Suceava a fost destituit din functie-fara motivare- pe considerentul ca a indraznit sa ingenuncheze -public-in fata institutiei ,rugandu-se si cerand ajutorul Lui Dumnezeu pentru ocrotirea de COVID-19 (ingerul mortii).

7- In prezent,prin massmedia TV,Internet etc -VEDEM SI ASISTAM cu totii la :
-milioane de oameni ce cer pe genunchi ajutorul Lui Dumnezeu,facandu-i promisiuni de cainta.
-mii de oameni il primesc pe Isus Hristos ca Salvator si Mantuitor,incheind noul legamant prin botezul in apa
etc
aceasta ne arata ca-posibil- santem in situatia implinirii Cuvantului Lui Dumnezeu din
(Rom.11;25)"" Fraţilor, pentru ca să nu vă socotiţi singuri înţelepţi, nu vreau să nu ştiţi taina aceasta: o parte din Israel a căzut într-o împietrire care va ţine până va intra numărul deplin al Neamurilor".

8- Deci ESTE UN NUMAR FINIT de persoane -in afara poporului Evreu- ce este hotarat de Dumnezeu a fi SALVAT,dupa care Harul Lui trece din nou la Evrei.

Te intreb din nou..OMULE ..ce tabara ALEGI..pana NU ESTE PREA TARZIU..??!


MY GOD BLESS ROMANIA& ROMANIAN PEOPLE. AMEN!


                                                            DRAGOMIR OLTEAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu