marți, 5 ianuarie 2021

Şcoala online: un preambul la scălâmbăiala de pe TikTok-ul comunist chinez?

 Scandalul de zilele acestea privind pervertirea elevilor online pe TikTok nu este întâmplătoare. Este rezultatul unui învăţământ online, în care distanţarea şi renunţarea la învăţământul clasic, faţă în faţă, a dus la la scălâmbăeala de pe TikTok. După ce 900.000 elevi români nu au avut acces tehnologic nici măcar la distopicul învăţământ online, iată că, circa 500.000 tineri frecventează aplicaţia comunistă chineză TikTok, în care se propagă ura faţă de şcoală şi pervertirea sufletească. Toată Europa a menţinut deschise şcolile pentru a nu se distruge educaţia, fiind resursa de bază a dezvoltării unei naţiuni, în România, în schimb, se incită la menţinerea şcolilor închise pentru ca tinerii români să ajungă poate analfabeţi reali şi funcţionali sau mână de lucru ieftină pentru marile puteri? Chiar şi Ungaria sau Bulgaria, după o testare masivă anticovid, au început deschiderea şcolilor. Liderii lor ţin la educaţie. La noi, nici măcar grădiniţele şi şcolile primare nu se deschid, aşa cum cer cercetătorii şi specialiştii de la UBB. Dar iată că a venit reversul medaliei. Elevii care stau online acasă înnebuniţi de singurătate şi nesupravegheaţi de părinţi nu mai intră pe calculator la orele online, ci pe TikTok, maşinăria de „spălat creiere” a partidului comunist chinez. Deputatul liberal Pavel Popescu a făcut un apel public, de data aceasta pentru reglementarea spatiului social media, astfel încât acesta sa fie ferit de prezenţa si manifestarile unor „descreieraţi” de genul lui Alexandru Cumpanasu, care influenţează zilnic destinele copiilor din România? Datele copiilor noştri nu ar mai fi transmise către serverele companiilor controlate de Partidul Comunist Chinez şi nu ar mai fi folosite într-un mod abuziv în scopuri comerciale si de „cercetare”, îşi explică demersul acesta, într-o postare pe reţeaua Facebook. Parlamentarul liberal îl critică dur pe Alex Cumpănaşu, care are un cont pe această aplicaţie, pe care-l numeşte „un descreierat care instigă la ură, abandon şcolar şi care în mod indirect le face avansuri elevilor minore în discuţiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor.”

Alexandru Cumpănaşu este urmărit 500.000 de elevi pe TikTok, de acei elevi pe care autorităţile şi politicienii îi ţin acasă în aşa-zisa şcoală online, ca să intre să vizioneze filmuleţe ale uri faţă de şcoală? Elevii se dau pe TikTok cu o grămadă de „cumpănaşi”, că Alexandru nu e singurul care se „scălămbăie” pe reţeaua chineză de pervertit suflete. Privind contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale, părinţii sunt şocaţi de conţinutul extrem de dur la care au acces copiii lor, postările de pe TikTok. De multe ori pe ritmuri de manele, fetiţele dansează. Poliția verifică dacă discuțiile lui Alexandru Cumpănașu se pot încadra la incitare la ură față de profesori, iar pe de altă parte, sunt și alte discuții, cu tentă sexuală, care ar putea friza coruperea de minori. Alexandru Cumpănașu a purtat mai multe discuții cu aluzii sexuale pe platforma TikTok, potrivit Aktual24. Astfel, unei minore i-ar fi spus: „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții a vorbit despre „dotările” sale naturale, iar cu o altă minoră discută despre potență?

Singurul antidot al scăderii interesului elevilor pentru TikTok ar fi deschiderea fizică a şcolilor, ]n format tradiţional. Învăţământul online a dus la migrarea a 500.000 elevi pe TikTok ca să se înjure şcoala cu profesorul online Ciumpalacu? Principalii vinovaţi de situaţia gravă a alienării elevilor pe TikTok sunt politicienii şi autorităţile, care ţin şcolile închise. România e singura ţară europeană cu şcolile închise. Dacă mai continuă politica îndepărtării elevilor de şcoala tradiţională, viitorul şi „educaţia” ţării va cădea pe mâna „profesorilor” şi elevilor de pe TikTok, care ne vor plăti pensiile şi salariile, la anu` şi la mulţi ani. Deschideţi şcolile imediat, în condiţii igenico-sanitare sigure! Deja e foarte târziu. Educaţia e la pământ şi pe mâna „cumpănaşilor”?

 

Ionuţ Ţene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu