joi, 28 ianuarie 2021

Au început înscrierile la Centrul Militar Județean Maramureș pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar


 Au început înscrierile pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar. Candidații se pot înscrie și pentru locurile repartizate M.Ap.N. în instituții universitare civile  de medicină, psihologie, jurnalism, istorie sau la Academia de Poliție.

Au început înscrierile la Centrul Militar Județean Maramureș pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar și pentru locurile repartizate M.Ap.N. în instituții universitare civile

Pentru înscriere, în vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere, trebuie să contactați biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțineți cu domiciliul.

Perioada de înscriere a candidaților la colegiile naționale militare, pe cele 600 locuri în 5 colegii, este 20 ianuarie- 5 martie, 2021.

Perioada de înscriere la Universitatea de Medicină și Farmacie din București și la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, prin Institutul Medico-Militar (63 locuri la Medicină Generală, 4 la Medicină Dentară, 3 la Farmacie), Academia de Poliție (9 locuri la drept) și Universitatea București (4 locuri la Psihologie, 2 la Jurnalism, 2 la Istorie) este 20 ianuarie–5 martie.

Înscrierea candidaților pentru învățământul universitar și postliceal militar (108 locuri pentru formarea ofițerilor, 484 de locuri pentru formarea maiștrilor militari și 591 de locuri pentru formarea subofițerilor) se face în perioada 20 ianuarie – 29 aprilie.

Informaţii suplimentare se pot obţine zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00–16:00, la Centrul Militar Județean Maramureș, din Baia Mare, str. Turnului, nr. 1, telefon: 0262 211361 sau 0262 211088, int. 125, e-mail: recrutare_maramures@mapn.ro; www.mapn.ro; facebook: recrutare mapn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu