vineri, 29 ianuarie 2021

Cît mai răbdați oameni buni?


 Mai oameni buni va intreb cit mai aveti de gind sa rabdati umilinta ,bataia de joc ,nepriceperea si prostia acestui guvern? Voi nu vedeti ca acestia ne omoara prin condamnare la foame, taind salariile si pensiile, prin lipsa caldurii in casa , in spitale, prin lipsa conditiilor de spitalizare si a neimplicarii reale a factorilor politici datorita nepriceperii si politizarii conducerii acestor spitale. Voi nu vedeti ca in fruntea Ministerului Muncii a fost instalata un munte de prostie si dementa mintala care este pusa sa ne minta zilnic spunind prostii cu privire la legile salarizarii si a pensiilor, dar mai ales de aplicare lor.

Acest guvern si aceasta coalitie nu vor respecta niciodata aceste legi ,nu vor acorda nimic din ce prevad aceste legi, vor scoate in fata tot felul de exemplare gen turcana pe care le pun sa minta si sa actioneze pentru aminarea aplicarii acestor legi. Nu vor scoate alte legi pentru ca nu sint in stare iar daca ar fi sa fie, vor defavoriza clar salariatii si pensionarii. Nu mai departe, legat de legea pensiilor vine turcana ,minata de altii si stabileste un termen de evaluare de 18 luni fara sa explice ce vor prin aceasta evaluare.

Ori sint atit de prosti ori ne cred pe toti naivi, dar in realitate aceasta evaluare a fiecarui dosar este facuta la pensionare si la fiecare revizuire sau recalculare a pensiei deci nu e altceva decit o minciuna si o aminare a aplicarii legii pentru ca asa au primit ordin din afara si atita ii duce mintea pe ei.

Pentru cei ce pricep lucrurile, dupa aceasta evaluare ar urma elaborare unei noi legi timp de citeva luni si apoi ore de calculare a pensiilor timp de inca 18 luni . Daca adunati un an de guvernare de pina acum cu 1 an si jumatate de evaluare cu circa un jumatate de an, aparitia noii legi si cu un an si jumatate recalcularea veti vedea ca acopera intreg mandatul lor de patru ani in care n -au de gind sa acorde nimic, nici la salarii si nici la pensii. Deci totul este minciuna, prostirea populatiei si aminarea acordarii drepturilor prevazute de aceste legi.

De aceea v-am intrebat la inceput daca acceptati aceste lucruri . Daca nu aveti de gind sa le acceptati atunci singura solutie este cum am mai spus de citeva ori iesirea masiva in strada cu solicitatrea clara de demisie a guvernului si alegeri anticipate. am spus si cu alta ocazie ca aceste miscari marunte ale sindicatelor si a pensionarilor nu vor rezolva nimic. Asa ca ginditi/va ce vreti si cum vreti sa traiti.

Sa auzim numai de bine.

Noroc Bun!

VASILE LES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu