marți, 25 mai 2021

„LUMINILE COPILĂRIEI”Vi se face invitaţia să colaboraţi pentru realizarea antologiei „LUMINILE COPILĂRIEI”.
Textele dvs le veţi trimite NUMAI pe adresa rosiianu@yahoo.com, cu precizarea: PENTRU ANTOLOGIA „LUMINILE COPILĂRIEI”.
Este evident faptul că poeziile, prozele sau eseurile propuse spre publicare vor avea ca subiect principal tema sugerată pentru creație.
TEXTELE trebuie să fie CORECTATE ŞI CU DIACRITICE.
Volumul va apărea în condiţii de lux, coperta din carton dublu cretat lucios, înfoliat.
Interiorul va fi făcut cu hârtie albă de 80 gr, pentru o cât mai bună procesare a fotografiilor autorilor.
Formatul finit va fi A5, fontul literei va fi de 12.
Absolut TOATE textele trimise și validate pentru această antologie vor fi publicate şi pe versiunea on-line a revistei eCREATOR, respectiv www.ecreator.ro, dar se vor afla ŞI în vizorul nostru la realizarea următoarelor numere de revistă.
AUTORII înscrişi vor fi incluşi în ordine alfabetică, pentru a se evita orice discuţie.
TEXTELE CARE NU VOR ÎNDEPLINI condițiile precizate mai sus NU VOR FI LUATE ÎN CALCUL.
AUTORII CARE AU TRIMIS MATERIALELE URMEAZĂ SĂ FIE VALIDAȚI, iar cei respinși pe criterii valorice își vor primi banii înapoi.
Cei admiși TREBUIE să precizeze clar cum semnează creațiile, că mai sunt și autori care semnează sub pseudonim.
Cei INTERESAŢI - în funcţie de opţiunea lor finală - vor vira suma aferentă opţiunii lor în contul următor:
Asociația Social Cultural Creştină ECREATOR,
CIF 35520804
Swift RNCBROBU
Cont RO63 RNCB 0182149 09384 0001 deschis la BCR Sucursala Baia Mare.
reprezentată prin Ioan Romeo Roşiianu, preşedinte.
Autorii interesați mai pot achita prin mandat poștal, pe numele IOAN ROMEO ROȘIIANU, adresa fiind Baia Mare – cod 430311, Str. Gheorghe Șincai, bl 31, sc B, ap 15, Maramureș.
Există și varianta plății prin mandat on-line pe numele IOAN ROMEO ROȘIIANU, Baia Mare, Oficiul Poștal 1.
Cei din străinătate pot achita contravaloarea în euro sau dolari aferentă opțiunii lor finale prin serviciile Western Union sau MoneyGram, pe numele Ioan Romeo Roșiianu și vor anunța codul numeric al operațiunii, pentru înscriere, urmând ca după apariția antologiei să indice o adresă din România la care să li se trimită exemplarele aferente.
În caz contrar vor suporta ei contravaloarea transportului.
VARIANTA 1 - Cei care ÎŞI VOR REZERVA varianta minimă de 5 pagini, VOR ACHITA în contul de mai sus suma de 150 lei şi vor trimite cât mai curând pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE după dovada achitării plăţii, împreună cu 15 poeme, pentru ca, în funcţie de lungimea acestora, să li se acorde exact spaţiul convenit. Textele vor fi însoţite de 3 fotografii ale autorului şi de un scurt CV literar al acestuia. Pentru aceasta opţiune, fiecare autor va primi acasă şi câte 2 exemplare din lucrare.
VARIANTA 2 - Cei care ÎŞI VOR REZERVA varianta de 7 pagini, VOR ACHITA în contul de mai sus suma de 200 lei şi vor trimite cât mai curând pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE după dovada achitării plăţii, împreună cu 20 poeme, pentru ca, în funcţie de lungimea acestora, să li se acorde exact spaţiul convenit. Textele vor fi însoţite de 3 fotografii ale autorului şi de un scurt CV literar al acestuia. Pentru această opţiune, fiecare autor va primi acasă şi câte 3 exemplare din lucrare.
VARIANTA 3 - Cei care ÎŞI VOR REZERVA varianta de 10 pagini, VOR ACHITA în contul de mai sus suma de 250 lei şi vor trimite cât mai curând pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE după dovada achitării plăţii, împreună cu 30 poeme, pentru ca, în funcţie de lungimea acestora, să li se acorde exact spaţiul convenit. Textele vor fi însoţite de 3 fotografii ale autorului şi de un scurt CV literar al acestuia. Pentru această opţiune, fiecare autor va primi acasă şi câte 5 exemplare din lucrare.
CEI INTERESAŢI SUNT RUGAŢI SĂ FACĂ ASTA până cel mai târziu în data de 1 iulie 2021, pentru că după aceasta vom realiza o altă antologie.
Costurile de transmitere a coletelor prin poștă către cei incluși vor fi suportate de editură.
Cei care vor să le revină coletele prin curierat rapid sunt rugați să anunțe din timp acest lucru și vor suporta ei contravaloarea transportului.
VOLUMUL va fi lansat iniţial în Baia Mare, apoi în București, dar SE VOR FACE LANSĂRI în toate marile centre culturale ale ţării, ca să poată participa toţi autorii incluşi, fiecare în zona lui.
Emisiunile realizate atunci vor fi difuzate pe postul de televiziune Maramureș TV, dar filmările vor fi accesibile tuturor după postarea lor pe canalul Youtube.
În acest sens AŞTEPTĂM SUGESTII de la cei înscrişi pentru alte locuri de lansare.
Antologia este realizată de Ioan Romeo Roşiianu.
Pot fi contactat pe privat pentru alte detalii, email rosiianu@yahoo.com sau la nr. de tel. 0723- 245.297
Ioan Romeo ROŞIIANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu