vineri, 18 iunie 2021

[Europe Direct Maramures] Urmărește plenara Conferinței privind viitorul Europei! Yahoo / Inbox

 

Bună ziua,


Sâmbăta aceasta va avea loc prima sesiune plenară a Conferinței privind viitorul Europei. Se vor reuni pentru prima dată în cadrul Conferinței cetățeni, membri ai parlamentelor, reprezentanți ai guvernelor UE și societatea civilă.


În lunile ce urmează aceștia se vor întâlni periodic pentru a analiza propunerile cetățenilor și a le dezvolta în recomandări de acțiune la nivelul UE. Poți urmări reuniunea plenară în direct pe 19 iunie și poți găsi mai multe detalii pe platforma digitală multilingvă.


Ai deja o idee pentru viitorul Europei?

Exprimă-ți ideile pe platformă și descoperă propunerile a mii de cetățeni europeni.

Contribuie la Conferința privind viitorul Europei!



Spune-le prietenilor și familiei despre ideea ta, astfel încât să te poată susține sau să propună la rândul lor alte idei. Plenarele Conferinței vor prelua ideile voastre și vor dezvolta recomandări pornind de la acestea. Fă-ți auzită vocea și spune în ce fel de Europă dorești să trăiești!



Un exemplu: Bastien, membru al comunității impreuna-in.eu din Franța care trăiește la Barcelona. El și-a postat ideea despre viitorul muncii la distanță, iar propunerea lui are deja 34 de susținători pe site. Aruncă o privire la această propunere și ia parte la discuție! 

Așteptăm și ideile tale!

Weekend plăcut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu