marți, 15 iunie 2021

I N V I T A Ţ I E

 

INVITAȚIE 
Transportul pentru cetățeni, dincolo de autostrăzi

miercuri, 16 iunie, ora 16:00

 
Drag prieten al bunei guvernări,
 
Transportul public este şi o cauză şi o reflexie a bunăstării dintr-o comunitate. Este un mecanism amplu, viu şi dinamic şi un domeniu cu o funcţie economico-socială de bază. Având în vedere aceste aspecte, dialogurile cu cetățenii, efectuarea unor diagnoze complete, dar și maparea unor potențiale soluții de creştere a calităţii trasportului public prin scalarea bunelor practici în domeniu sunt teme care trebuie să preocupe constant autoritățile publice implicate.

Experții Societății Academice din România, în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași, și-au unit forțele pentru realizarea unei evaluări comprehensive a serviciilor de transport public de la nivelul județului Călărași, iar rezultatul este structurat sub forma unei radiografii consistente și a unui set de propuneri pentru îmbunătățirea acestor servicii. Credem în dialog și în schimbul de idei între oameni a căror experiență ne poate facilita o abordare holistică asupra marilor teme privind buna guvernare.

Vă invităm, așadar, la evenimentul online Transportul pentru cetățeni, dincolo de autostrăzi. Lansarea raportului Diagnosticului transportului județean din Călărași, care va avea loc miercuri, 16 iunie a.c., începând cu ora 16:00. Evenimentul va avea loc prin intermediul platformei Zoom și va fi transmis live pe pagina Societății Academice din România. 

La eveniment vor participa, în calitate de keynote speakers:
- Secretarul de stat al Ministerului Educației, dl. Radu Szekely;
- Reprezentant Ministerul Transporturilor (TBC);
- Reprezentantul Consiliului Județean Călărași, dna. Dorina Drăghici;
- Viceprimarul municipiului Bacău, dl. Cristian Ghingheș;
- Cercetătorul Andrei Macsut

Vă puteți înscrie la eveniment folosind acest link: https://us02web.zoom.us/j/82618413029 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu