joi, 1 decembrie 2022

1 Decembrie 2022, cu drag de ROMÂNIA NOASTRĂ!


 

La Școala Gimnazială Mireșu Mare s-au organizat activități dedicate zilei de 1 Decembrie 2022, atât la școala de centru cât și la structuri. Mulțumiri tuturor cadrelor didactice care s-au implicat, în mod special înv. Claudia Ciocotișan, Livia Pop, Mădălina Demian, lucia Pop, Gelu Dragoș, Mihaela Pop, Rozalia Lazar, Mariana Ilucz, Ana Dragoș, ed. Maria Hote, Rodica Seling, Roxana Ionce, Paula Balaj, Larisa Stef, Dora Filip, Lucia Pop și nu în ultimul rând dl. director Dorel Merciu.

 Sub îndrumarea domnului profesor de muzică Marius Achim, elevii de gimnaziu au pregătit un scurt moment artistic de care s-au bucurat membrii comunității locale, în frunte cu primarul ing. Ioan Mătieș, viceprimarul Gheorghe Tînc și o parte din consilierii locali, care au depus coroane de flori în memoria jertfei înaintașilor pentru o Românie liberă și suverană.

Doamna profesoara de istorie Rodica Pruna Rodica, la Monumentul Eroilor din centrul comunei, le-a vorbit elevilor despre însemnătatea acestei zile și a accentuat faptul că trebuie să dovedim că suntem buni români, zi de zi.

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!!!

LA MULȚI ANI, ROMÂNI DE PRETUTINDENI!!!

 

                                                          Prof. înv. primar Ana DRAGOȘ, consilier educativ















Foto: GDL


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu