luni, 8 mai 2023

Miriuță joacă la intimidare

 

Ecourile și rănile retrogradării în Liga 3 de către CS Minaur nu se vor stinge și închide prea devreme. Am relatat cât se poate de realist cauzele ratării obiectivului, iar una dintre persoanele vizate pentru acest eșec este întocmai Vasile Miriuță.

Miercuri (3 mai), acest individ a avut impertinența să ne contacteze, telefonic (de Ziua Mondială a Libertății Presei), să ne tragă la răspundere și, în același timp, să ne amenințe, pentru ceea ce am scos în evidență în analiza efectuată după meciul cu Șelimbăr (0-1). Domnule Miriuță, ce ați fi vrut, după cele 4 victorii în 24 de etape, să vă lăudăm? Să nu scriem că ați eșuat lamentabil când echipa pe care ÎNCĂ o conduceți a cheltuit un buget mai mult decât semnificativ? Cum am scris și în materialul precedent, insistăm și acum, trebuie să plecați! Primarul Cătălin Cherecheș nu trebuie să vă mai dea credit. Poate acum începeți să înțelegeți mesajul suporterilor și al nostru. Dumneavoastră, domnule Miriuță, nici măcar nu ar mai trebui să vă apropiați de această echipă atâta timp cât nu sunteți plătitor de taxe și impozite în acest municipiu, însă încasați un salariu de mii de euro în fiecare lună.

Dacă dumneavoastră considerați, domnule Miriuță, că există vreun neadevăr din cele relatate de noi, aveți posibilitatea dreptului la replică, nu să dați telefoane și să amenințați. Pricepeți ce vă spunem? Nu încercați să jucați la intimidare, trebuia să arătați pe teren și să faceți în așa fel încât echipa să rămână în Liga 2.

Cosmin Filip, UZPR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu