miercuri, 22 mai 2024

Mă adresez tuturor locuitorilor Comunei Mireșul Mare cu multa stimă, respect și mare prețuire


 

Hristos a Înviat !!

Candidez pentru funcția de primar al Comunei Mireșu Mare din partea partidului S.O.S. România.

Candidez pentru această funcție de primar ca să am posibilitatea ca prin prisma corectitudinei, cinstei și adevărului să fie evidențiate toate activitățile într-un mod foarte transparent, ca toți locuitorii să se poată informa de pe site-ul primăriei cu privire la bugetul local și cheltuirea banului public. În situațiile unde o sa fie nevoie de forma de licitație, o să fie publice și la vedere ca să nu poată interveni mita și corupția.

Toate activitățile din comună o să fie dezbătute în ședințe publice ca fiecare locuitor din această comună să-și poată exprima părerea despre un lucru sau altul.

Pot să vă asigur pe toți cetățenii de cinste și corectitudine!

Așa să-mi ajute Dumnezeu !!!

Aș avea rugămintea să distribuiți în număr cât mai mare pentru ca mesajul să ajungă la toți locuitorii comunei noastre!

 

                                                        TRAIAN DORCA

2 comentarii:

  1. Ha, ha, ha! Faci propaganda partidului lui Sosoaca! Stiu de ce, esti prietenul lui Vasile Tivadar! Doar voi beneficiati de sponsorizari! Te lauzi ca nu faci politica, dar o faci pe fata dl. invatator! Rusine sa-ti fie! Ha, ha, ha, ce ma mai veselesc/ și iuiesc/ și mă pun să tropotesc/ Hui măi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule anonim, credeam ca terminam cu prostiile! Stiu ca esti tu VeDeM, dar nu-ti mai raspund provocarilor tale nesimtite!

    RăspundețiȘtergere