vineri, 2 august 2024

Degenerarea umană prin educația satanizată

 



 

02.08.2024                                                                                                        N. Grigorie Lăcrița

 

Satanizarea ajunsă stare de lege, de ordine şi de guvernare creează

o atmosferă satanică, o pseudo-spiritualitate şi o modalitate de vieţuire satanică.

Sunt astăzi organizaţii omeneşti satanizate ce răspândesc satanismul.

Satanizarea e mai rea decât păgânismul.” (Ioan Ianolide, 1919 – 1986)

 

Cuprins.

1. Satanizarea ajunsă stare de lege, de ordine şi de guvernare

2. Exemplul nr. 1. Deplorabilul „Nemo”, care se declară „non binar”, adică nici bărbat, nici femeie

3. Exemplul nr. 2. O înfățișare omenească, „cu capul jumătate de bărbat și jumătate de femeie”, „cu organe genitale bărbătești expuse” și „cu sânii de femeie la care alăptează un copil”

4. Exemplul nr. 3. Educație universitară făcută de un bărbat deghizat în femeie

5. Anormalul este respins dacă-i prezentat doar o dată, dar el este acceptat de-i sistematic repetat

Bibliografie

 

În loc de rezumat. Tratează un subiect de interes major pentru orice persoană care dorește ca el și/sau urmașii săi să nu ajungă în situație gravă a degenerării, prin educația satanizată, care a ajuns deja să fie un grav fenomen social în majoritatea țărilor lumii. „Cine nu împiedică fapta rea, atunci când poate, acela îndeamnă la ea”. (Seneca, Troades., 290) Lumea nu va fi distrusă de cei care fac rău, ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervină.”  (Albert Einstein)  Singura condiţie pentru triumful răului este pasivitatea oamenilor de bine.” (Edmund Burke) A nu te împotrivi greşelii înseamnă să o încuvinţezi, iar a neglija să ne confruntăm cu oamenii răi, când o putem face, e un păcat cu nimic mai mic decât a-i încuraja”. (Papa Felix al III-lea, papă între 13.03.483 – 01.03.492)

 

1. Satanizarea ajunsă stare de lege, de ordine şi de guvernare

 

Oamenii degenerați se bucură de dragostea lui Satan și de fericire veșnică în Iad.”

(N. Grigorie Lăcrița)

 

După ce omenirea a trăit mii de ani în normalitate, cu o identitate clară între masculinitate și feminitate, s-a ajuns la actuala extrem de tulburătoare educație a degenerării umane, prin care se militează în direcția anulării identității dintre bărbați și femei, dintre masculinitate și feminitate, în care satanizarea ajunge tot mai mult o modalitate de vieţuire.

A devenit cât se poate de clar că prin acest tip de „educație modernă”, se acționează în direcția degenerării umane, prin care:

1) dispare tot mai mult distincția dintre bărbați și femei, dintre masculinitate și feminitate, dintre ceea ce a fost normal de mii de ani în viața omenirii și

2) sunt promovate persoanele anormale, care pretind că se află în afara genurilor bărbătesc sau femeiesc, care pretind că nu sunt nici de gen feminin, nici de gen masculin, sau se cred că sunt și bărbați și femei în același timp, și despre care ajungi să nu mai știi ce sunt.

Sunt numeroase exemplele prin care are loc, efectiv și în mod real, degenerarea umană prin educația modernă, dar în acest articol voi prezenta numai câteva exemple.

 

Exemplul nr. 1.

Deplorabilul Nemo”, care se declară „non binar”, adică nici bărbat, nici femeie

 

Depravarea câtorva este o nenorocire pentru toţi.” (Syrus)

 

La finala festivalului Eurovision din anul 2024 a fost declarat câștigător deplorabilul Nemo”, care, tradus din latină în română, înseamnă „nimeni”, „nimic”, care se declară „non binar”, adică nici bărbat, nici femeie.

Diavolul vine la Eurovision îmbrăcat cu pelerină roșie și cu coarne ascuțite, cu înfățișarea fie și de bărbat și de femeie, fie nici de bărbat și nici de femeie; și câștigă tot mai des.” (N. Grigorie Lăcrița)

Deplorabilul Nemo”, prin  Melodia sa „The Code”, premiată la Eurovision, transmise mesajul prin care ne arată că

Eu, am fost până-n iad și înapoi

Ca să mă regăsesc pe drumul cel bun…”,

și s-a regăsit pe „drumul cel bun”, pe care îndeamnă să meargă cât mai multe și mai diverse persoane cu el, care să ajungă într-o poziție similară cu a sa, cu care să facă parte din comunitatea LGTBIQ+, care să joace un rol tot mai important în cadrul oricărei societăți omenești, inclusiv în conducerea statelor, instituțiilor europene, internaționale, în conducerea lumii etc.

Și pentru a înțelege cât mai bine această „comunitatea LGTBIQ+”, se impune și următoarea precizare: LGBT+, uneori LGBT, LGBTIA+, LGBT+ LGBTQ, comunitatea queer, gay sau alte acronime, este un acronim care se referă la colectivitatea: lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale, aromantice, demisexuale, autosexuale, abrosexuale, pansexuale, trisexuale, sapiosexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti (în unele situații), persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, persoanelor care practica munca sexuală, omnisexuale, transmasculine, transfeminine și lista nu este epuizată.

Prin această „satanică educație a degenerării umane” se ajunge la dispariția (1) identității dintre bărbat și femeie, (2) dintre masculinitate și feminitate, (3) a ceea ce a fost normal de mii de ani în viața omenirii. Vezi și https://aflu.info/despre-ce-este-piesa-the-code-castigatoarea-eurovision-2024-versuri-sensuri-si-mesaje/

 

Exemplul nr. 2.

O înfățișare omenească, „cu capul jumătate de bărbat și jumătate de femeie”,

„cu organe genitale bărbătești expuse” și „cu sânii de femeie la care alăptează un copil”

 

Satana ajunge să stăpânească omul, apoi îl face agent al său, al răului comunitar şi al răului politic. Omul satanizat este un pericol social, cultural, politic şi spiritual. Satanizarea colectivă şi organizată politic este un monument de răutate, ce se asemuieşte statului satanic din iad, oştirilor demonilor şi ordinii demonice din iad.” (Ioan Ianolide, 1919 – 1986)

 

Este extrem de tulburător să vezi o ființă omenească (dacă se mai poate numi „ființă omenească”) „cu capul jumătate de bărbat și jumătate de femeie”, „cu organe genitale bărbătești expuse” și „cu sânii de femeie la care alăptează un copil”.

Sculptura „AGAPE” redată în imaginea alăturată: este situată la KØN - Muzeul Gender Danemarca, un muzeu danez din inima orașului Aarhus; are o înălțime de 3,5 metri; a fost creată de Aske Jonatan Kreilgaard în legătură cu Ziua Internațională a Bărbatului din 2021, donată muzeului de către acesta cu intenția „să creeze conversații între oameni”.

Sursa: https://freelyashley.substack.com/p/controversial-statue-causes-waves

Statuia se află în prezent în afara unui muzeu cunoscut anterior sub numele de Kvindemuseet (Muzeul Femeii), fondat în 1982, cu accent pe istoria femeii, și de atunci a fost redenumit KØN - Muzeul Gender Danemarca. Schimbarea numelui muzeului a avut loc în încercarea de a-și extinde atenția de la problemele femeilor la gen și egalitate. Site-ul web al muzeului scrie „KØN – Gender Museum Denmark este un muzeu danez din inima orașului Aarhus. Este unul dintre puținele muzee din lume care se concentrează pe gen și egalitate.”

Sculptura „AGAPE”, situată la KØN - Muzeul Gender Danemarca.

Sculptura, numită AGAPE, a fost un subiect de controversă în Danemarca în 2022.

Statuia, cu înălțime de 3,5 metri, creată de Aske Jonatan Kreilgaard, înfățișează o ființă omenească (dacă se mai poate numi ființă omenească) „cu capul jumătate de bărbat și jumătate de femeie”, „cu organe genitale bărbătești expuse” și „cu sânii de femeie la care alăptează un copil”

Sculptura a fost creată în legătură cu Ziua Internațională a Bărbatului din 2021 și donată muzeului de către artistul său cu următoarea declarație:

În mod tradițional, am asociat întotdeauna dragostea nelimitată (agape) cu femeia și sexualitatea (eros) cu bărbatul. Acestea sunt încadrări care pot părea foarte limitative pentru individ. În ultimii cincizeci de ani de feminism, femeile s-au eliberat treptat de ideea exclusivă de a putea fi ființe cu spiritul de auto-sacrificiu și grijulii pentru a găzdui și o sexualitate puternică și o independență crescută. Opusul este abia la început pentru bărbați. Personal, ca bărbat , sunt privit doar ca o ființă sexuală, în care vulnerabilitatea și dragostea sunt văzute ca semne de slăbiciune. Reacțiile violente la sculptură sunt, pentru mine, un exemplu clar de sexualizare constantă a intențiilor bărbatului. Sculptura a fost creată pentru a contesta exact această idee. De aceea donez sculptura muzeului, pentru ca acesta să poată continua să creeze conversații între oameni.

Criticii statuii s-au referit la ea ca fiind „pedofilă” și promovând un fetiș, în timp ce susținătorii cred că deschide o conversație importantă cu privire la rolurile și așteptările de gen în societatea  modernă”.

 

Exemplul nr. 3.

Educație universitară făcută de un bărbat deghizat în femeie

 

Statele pier atunci când nu sunt în stare să deosebească pe cei răi de cei buni.”

(Antisthenes, la Diogenes Laertius, 6, 1, 5)

 

Pe Internet sunt zeci de Site-uri[1] în care este prezentat, cu fotografie, și un …, nici nu știi cum să-i spui din cauză că nici nu-ți dai seama ce este, bărbat sau femeie, sau nici bărbat, nici femeie, respectiv domnul Nae Andrei, lectoriță la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din București, cu fustiță scurtă și burtica la vedere, cu sandale și pălărie de vară, cu borul lat.

Cu ținuta de sex opus te poți împodobi și poți arăta după cum dorești și ce dorești, dar numai OM integru nu mai poți fi.” (N. Grigorie Lăcrița)

Acest „educator universitar” ține cursuri de masterat cu tema „Jocurile video şi identitatea culturală” și un curs opțional „Introducere în studiul jocurilor video ca medii narative”?

Începând cu 2019 este directorul proiectului de cercetare „Discurs colonial în jocurile video” finanţat de UEFISCDI. Acest cadru didactic ne oferă că citim, „cu sufletul la gură”, monografia «Imersiune, narativ și ‘gender crisis’ în jocurile video Survival Horror»?

Să dăm exemplu și despre subiectul unei lucrări de master: «Despre efectul jocurilor video în evaluarea războiului din Ucraina»!

Cei din conducerea respectivei facultăți spun că sunt enorm de interesante aceste cursuri și lucrări și că se bat beneficiarii noului tip de educație pe ele!?

Dar, dacă sunt cu adevărat excelente cunoștințele dobândite de studenții respectivi, întrebarea care se pune este următoarea: după ce aceștia termină facultatea, cine îi angajează, unde găsesc de lucru, ce activități benefice pot desfășura?

Răspunsul: nu găsesc de muncă, nimeni nu îi angajează din cauză că nu știu să facă nimic benefic pentru societate.

De educaţia tineretului său depinde soarta întregii ţări.” (Benjamin Disraeli, despre educație, destin) și Cea mai mare temere a noastră nu ar trebui să fie de eșec… ci de a avea succes în lucruri care nu contează cu adevărat.” (Francis Chan)

O țară care scoate pe bandă rulantă absolvenți de facultate care nu știu să facă nimic util pentru societate, nu poate avea viitor.

Șochează și faptul că cei din conducerea Universității din Bucureşti îl apără pe „educatorul studenților”, „bărbat, dar cu prezența de femeie”, pentru ținută: „N-a venit îmbrăcat indecent”

Faceți din ticăloși conducători și apoi vă întrebați de unde vine dezastrul!” (Winston Churchill) și Când aperi o persoană neserioasă, ai tot dreptul să te faci de râs.” (Aculin Levitzki)

Nu peste mult timp este posibil să vedem și care didactice universitare (și nu numai) prezentându-se în fața studenților în niște așa-zise costum de baie, cu câteva frunze, sau cu numai una în zona intimă.

Și dacă așa vin cadrele didactice în fața studenților, de ce nu ar avea dreptul să vină și studenții și studentele într-o costumație asemănătoare, sau poate chiar mai modernă.

În Biblie, cartea Apocalipsa, capitolul 13, versetul se descrie „o fiară cu zece coarne și șapte capete; pe coarne avea zece cununi împărătești”, care, în sens primar, îl reprezintă pe Satana, lucrând pe pământ, deschizând larg poarta Iadului pentru progeniturile odioase ale rasei umane.

Această fiară este considerată de aproape toţi tâlcuitorii ca fiind Antihristul care iese din mijlocul rasei umane.

De aici este clar că Antihristul lucrează și prin progenituri odioase ale rasei umane, prin diavolul întrupat în creaturi despre care omul obișnuit nici nu mai știe ce să creadă că sunt, bărbat sau femeie, nici bărbat nici femeie, diavolul deghizat în om etc.

 

5. Anormalul este respins dacă-i prezentat doar o dată,

dar el este acceptat de-i sistematic repetat

 

La început, când anormalul este prezentat prima dată, publicul este scandalos și îl respinge, dar după ce propaganda satanică îl repetă sistematic, reușește să îl aducă la discuții „îngăduitoare”, argumentând că important este faptul de „a discuta” despre subiectul care, pentru început, pare anormal.

Nu aprobarea contează în ceea ce la început publicul consideră a fi anormal, contează doar discuția, să creeze conversații între oameni”.

Căci „a discuta” înseamnă „a te acomoda” cu subiectul, iar după acomodarea ce are loc după discuții repetate (până la saturație) nimic nu mai pare scandalos.

Ceea ce este considerat anormal la început, după ce este spus în mod repetat, ajunge să fie acceptat ca normal, dar un „normal satanic”, prin care se schimbă modul de viață al oamenilor și îi subjugă.

Anormalul devine nu numai normal, dar și dominant în viața socială.

Orice mod de viață anormal, când a fost prezentat la început, nu a fost acceptat, fiind respins chiar cu repulsie, dar, după ce a fost sistematic repetat, a fost acceptat, devenind adevăr.

Anormalul nu va rămâne

dacă-i rostit doar o dată,

dar el devine adevăr

de-i sistematic repetat?!...

Important este ca publicul să se obișnuiască cu noile „evoluții” umane, să înțeleagă că „așa e mersul vieții” și că trebuie să-și țină gura pentru a nu fi etichetați ca fiind ostili „drepturilor minorităților”.

Aceștia sunt „minorități” la început, dar cu timpul vor ajunge să fie majoritari.

Conform unor studii, omenirea a ajuns deja la 105identități sexuale și de gen diferite”, adică la 105 noi modalități de înmulțire a speciei umane prin ceea ce până în urmă cu nu mult timp nu se cunoștea sau se considera ca fiind anormal, fiind în afara a ceea ce a creat Dumnezeu.

Și pentru a înțelege cât mai bine aceste noi modalități de înmulțire a speciei umane, să luăm ca exemplu, dintre multe altele de acest fel, numaicomunitatea LGTBIQ+”, care se referă la colectivitățile: lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale, aromantice, demisexuale, autosexuale, abrosexuale, pansexuale, trisexuale, sapiosexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti (în unele situații), persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, persoanelor care practica munca sexuală, omnisexuale, transmasculine, transfeminine și lista nu este epuizată.

Prin această „satanică educație a degenerării umane” se ajunge la dispariția (1) identității dintre bărbat și femeie, (2) dintre masculinitate și feminitate, (3) a ceea ce a fost normal de mii de ani în viața omenirii.

Aceste modalități de înmulțire a speciei umane sunt o dovadă că Antihristul lucrează și prin numeroase și variate progenituri odioase ale rasei umane, prin diavolul întrupat în asemenea sute de identități sexuale și de gen diferite.

 

Bibliografie

 

https://freelyashley.substack.com/p/controversial-statue-causes-waves

https://aflu.info/despre-ce-este-piesa-the-code-castigatoarea-eurovision-2024-versuri-sensuri-si-mesaje/

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2024/05/26/educatia-moderna-a-degenerarii-umane/

https://mail.yahoo.com/d/folders/1/messages/39723.

https://www.libertatea.ro/stiri/universitatea-bucuresti-il-apara-pe-andrei-nae-lectorul-care-a-fost-surprins-intr-o-tinuta-feminina-4966124

Analiza ceremoniei sataniste de deschidere a Jocurilor Olimpice, de la Paris, din anul 2024, pe https://mail.yahoo.com/d/folders/1/messages/39731

Un polițist responsabil cu pregătirea polițiștilor locali, se prezintă la serviciu îmbrăcat în rochițe și fustițe, pe: https://click.ro/actualitate/national/politistul-in-fusta-de-la-locala-explica-sunt-2378200.html; https://www.romaniatv.net/barbatii-in-fusta-sunt-la-moda-si-in-politie-ce-apare-scris-in-declaratia-de-avere-de-pe-site-ul-institutiei_8425165.html etc.

Abuzurile sexuale din mediul universitar care le provoacă studentelor stări de teamă, de nesiguranță, experiențe traumatizante, unele ajungând în situația în care „Am plecat tremurând de furie și, când am ajuns la poartă, am vomat”, pe https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/de-ce-nu-vrei-sa-facem-sex-ti-e-frica-de-barbati-noua-marturie-a-unei-victime-a-lui-bulai-facea-cumva-sa-raman-singura-cu-el-2880365

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu