luni, 19 august 2024

MIND Monday - despre NIVELUL DE CONȘTIENTIZARE

 

Bună Dragos Gelu,

De câte ori ți-ai spus “nu mă credeam în stare să fac asta!”? Sunt convinsă că de multe ori.

Pentru că punem inconștient limite potențialului nostru și ne manifestăm conform lui doar în rare ocazii, atunci când o facem, suntem surprinși de noi înșine.


Imaginează-ți că în prezent folosești doar 30% sau 40% din potențialul tău. Oare ce ai putea face, cine ai putea fi dacă procentele astea ar crește?


Fiecare dintre noi are o capacitate nelimitată de a se dezvolta, de a deveni mai mult decât este în prezent. Asta nu înseamnă că putem fi sau putem face orice, ci că avem un potențial latent de care nu suntem conștienți și asta ne limitează.

Multe studii arată că doar unul sau doi indivizi din 10 sunt conștienți de sine. Cu alte cuvinte, 80% din oameni nu știu cu adevărat cine sunt! Nu știu ce puncte forte au, ce valori au sau cum se autosabotează, nu știu ce convingeri limitative au sau ce frici îi blochează.

Din cauza asta suntem blocați de limite care există doar în mintea noastră! Din cauza asta rămânem prizonieri într-un stil de viață care nu ne mulțumește. O viață care reflectă ignoranța noastră, în loc să ne oglindească capacitățile și potențialul. Și când mă refer la ignoranță, nu mă refer la lipsa cunoștințelor, ci la lipsa conștientizării.

Măsura în care ne folosim potențialul depinde de nivelul de conștientizare la care suntem, nu de nivelul cunoștințelor pe care le avem!

Dă-mi voie să-ți pun o întrebare: Ce faci acum în mod intenționat să-ți crești nivelul de conștientizare?


Eu am o sugestie! Te invit să parcurgi programul meu DINCOLO DE LIMITE!

DETALII AICI

Oricare ar fi provocările sau blocajele cu care te confrunți acum, le vei putea depăși atunci când te vei afla la un nivel superior de conștientizare.


În programul DINCOLO DE LIMITE am inclus acei factori esențiali în creșterea nivelului de conștientizare și am gândit exerciții de coaching care ajută la identificarea atât a unor convingeri și comportamente autosabotoare, cât și a soluțiilor de eliminare a acestor convingeri și comportamente.


Și dacă semeni puțin cu mine, adică ești genul de persoană căreia îi place să aprofundeze lucrurile, să revină periodic asupra lor și să găsească sensuri noi și idei noi pe care să le folosească apoi ca să-și îmbunătățească acțiunile, deciziile sau rezultatele, vei aprecia faptul că accesul la program este nelimitat.


Am creat programul DINCOLO DE LIMITE în așa fel încât să fie relevant de fiecare dată când revii la el. După efectuarea plății, îți vom crea un cont pe platforma mea și vei avea acces oricând la contul tău și programul DINCOLO DE LIMITE.

Până la sfârșitul acestei luni ai ocazia să achiziționezi acest program cu 50% reducere.

ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL AICI


Am creat acest newsletter ca o sursă permanentă de idei și întrebări. Folosind constant această sursă, mintea ta se va îmbogăți cu gânduri noi, care vor conduce spre acțiuni și comportamente noi, care vor genera schimbări pozitive ce îți vor îmbogății viața.

Dacă îți place acest newsletter, fă-l cunoscut și prietenilor tăi! Dacă faci asta, eu îți mulțumesc!

Te poți dezabona oricând...

Cu prietenie,

Bianca


LET ME BE YOUR GPS!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu