vineri, 31 mai 2019

”Armonie și mișcare – Cupa Tisa” în Sarasău


Școala Gimnazială Sarasău a organizat astăzi o nouă ediție a proiectului educațional „Armonie și mișcare – Cupa Tisa”. Și anul acesta zeci de copii s-au întrecut în desene, dar și la o competiție de cros.
Această competiție a devenit o tradiție pentru Școala Gimnazială Sarasău, fiind organizată anual în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Cea de-a IV-a ediție a proiectului „Armonie și mișcare – Cupa Tisa” s-a bucurat de o participare numeroasă.
”Astăzi la Sarasău se desfășoară cea de-a patra ediție a poriectului educațional județean  „Armonie și mișcare – Cupa Tisa” care se desfășoară pe cele două secțiuni, crosul pentru elevii mai mari care aleargă pe drumul agricol zăvoi pe distanțe diferite cuprinse între 400-1000 m iar pentru preșcolari și elevii claselor pregătitoare avem secțiunea desene pe asfalt dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile a trebuit să ne reorganizăm așa că astăzi păstrăm tema curcubeul copilăriei iar copiii vor desena folosind creioane cerate și coli de carton”, a declarat Daniela Lazăr, director Școala Gimnazială Sarasău.
Mai multe imagini de la cea de-a patra ediție a proiectului „Armonie și mișcare – Cupa Tisa” organizat de Școala Sarasău, dar și gala de premiere a participanților veți putea urmări la TV Sighet în cadrul emisiunii Manifest.

                                                                                     MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu