vineri, 31 mai 2019

Participare numeroasă la cea de-a opta ediție a Cupei 1 iunie pe Bradova


 Ziua copilului a fost sărbătorită în avans anul acesta și în comuna Bârsana. Cadrele didactice de la Școala ”Mircea Vulcănescu” și administrația locală au organizat o nouă ediție a evenimentului ”Cupa 1 Iunie pe Bradova”.  Anul acesta competiția a ajuns la a VIII-a ediție.
Un număr mare de copii s-au înscris la ediția de anul acesta a Cupei 1 iunie pe Bradova și au avut parte de câteva surprize.
”În numele Școlii Gimnaziale ”Mircea Vulcănescu” Bârsana  și în numele Primăriei Bârsana care ne-a fost partener în organziarea acestei competiții, vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi. A fost o săptămână încărcată de emoții, dar se pare că și vremea a ținut cu noi. Felicitări învingătorilor și faptul că ați participat denotă că ați muncit, v-ați pregătit pentru acest moment și vă felicităm pe toți. Mulțumim domnului profesor Adrian Șofronici care a inițiat acest concurs în urmă cu 8 ani și care deși este pensionar s-a implicat foarte mult în organizarea concursului. De fapt noi astăzi sărbătorim în avans ziua copilului, la mulți ani tuturor copiilor și să aveți o vacanță minunată”, a precizat Maria Bernicki, director Școala ”Mircea Vulcănescu” Bârsana.
Participanții au fost răsplătiți cu premii, cupe şi medalii.


                                                                                             MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu