joi, 16 ianuarie 2020

Cinci "zimbri" în lotul stejarilor


În vederea abordării celor cinci meciuri din Rugby Europe Championship 2020, programate în intervalul 1 februarie – 14 martie 2020, naționala de rugby a României s-a reunit sub comanda noului staff tehnic, alcătuit din Andrew Robinson , antrenor principal, Lasha Tavarkiladze – antrenor asistent și Sosene Anesi – antrenor asistent.
După o primă reunire a lotului la Izvorani, începând cu 12 ianuarie până pe 22 ianuarie cei 32 de jucători din campionatul intern împreună cu cei care evoluează în străinătate se vor pregăti în Antalya – Turcia. Din lista jucătorilor convocați fac parte și cinci dintre componenții campioanei României, CSM Știința Baia Mare: pilierii Iulian Harțig, Constantin Pristaviță, talonerul Ovidiu Cojocaru, flankerul Cristi Marian Chirică și fundașul Paul Popoaia.
Tricolorii vor debuta în acesta ediție a Rugby Europe Championship cu un meci la Tbilisi contra Georgiei pe data de 1 februarie. O săptămână mai târziu băimărenii vor poposi la Caidas de Rainha pentru duelul cu Portugalia, urmând ca pe 22 februarie să evolueze la Botoani contra Spaniei. Pe 7 și 14 martie, Stejarii vor juca la Krasnodar cu Rusia, urmând să încheie acest periplu cu o revenire la Botoșani într-un joc contra Belgiei.
                                                                                         C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu