sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Comunicat de presă



Deputatul Duruș: „Este nevoie de oameni cu viziune, care să ridice județul de unde l-au dus în 30 de ani cei care ne-au condus”

Comisia Națională pentru Strategie și Prognoză a făcut public cifrele privind dezvoltarea zonelor țării raportat la PIB/locuitor. Situația județului este proastă. Pe regiunea de Nord-Vest, doar Satu Mare se situează sub noi, iar raportat la toată zona de Vest și a Ardealului am mai lăsat în urmă doar Harghita și Covasna.

Postura aceasta este jenantă pentru un județ cu mare potențial industrial, turistic, uman. Problema este că am pierdut constant în ultimii 30 de ani, în toate sectoarele, din cauza oamenilor politici care ne-au condus. „Aici am fost aduși de guvernanții județeni, în frunte cu Președintele CJ, Gabriel Zetea, oameni lipsiți de orice viziune și plan de dezvoltare economică, dar și de primarii celor două municipii, Baia Mare și Sighet, care în loc să fie centre de atragere a investițiilor, sunt niște orașe ținute captive și închise de primari, unde nimeni nu mișcă în front.Baia Mare nu are nici astăzi o platformă industrială, iar în Sighet, dacă n-ar mai fi lemn de prelucrat, orașul ar fi pustiu. Nu avem infrastructură, nu avem turism, nu avem nimic. Ne vom ridica doar aducând la conducerea județului și a localităților pol de dezvoltare alți oameni”, a comentat cifrele vicepreședintele Camerei Deputaților, Vlad Emanuel Duruș, deputat USR.

Suntem la 6 luni distanță de alegerile locale. Continuăm tot așa?! Continuăm să fim rușinea regiunii?! Maramureșul merită mai mult!

 Biroul comunicare, Cabinet Parlamentar Vlad Emanuel Duruș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu