sâmbătă, 18 aprilie 2020

Liberalii distrug agricultura românească și o salvează pe cea a Germaniei



 Se pare că e vorba de o afacere de casă a „bolnavului” FLUTUR

Fiind realmente terorizat de statul polițienesc care-a pus piciorul pe grumazul nostru sunt șocat de obediența românilor.
Nimeni nu mai e șmecher, nimeni nu mai este tare-n gură, drepturile noastre civile din Carta Internațională a Drepturilor Omului sunt șterse cu buretele, Constituția atât de des (în)călcată de Johannis nici nu mai există.
În tot acest timp, sub ochii noștri – mai ales noaptea, ca hoții! – liberalo-libertinii cocoțați în fruntea țării se îndestulează la vedere din sângele și din bugetul acestei țări, dau legi aplicabile pentru GLOATĂ, în timp ce alții, ai lor, asociații, complicii au… dezlegare.

Agricultura este sabotată de Guvern

Ceea ce se întâmplă acum este, cu siguranță, un act de înaltă trădare națională!
Tot cu siguranță NIMENI nu îi va ancheta pe cei care i-au pus în fruntea bucatelor.
În momentul de față suntem singura țară care achiziționează armament în vremuri de criză epidemiologică și suntem singur țară care-și nenorocește propria industrie.
Oamenii au fost torturați și închiși în casă, spaima amenzilor naște monștrii, toate astea în timp ce în alte colțuri ale Europei viața reintră în normal.
La noi sunt interzise activitățile agricole, dar același guvern criminal care ne închide în casă sub amenințarea armei și a amenzilor mari dă dezlegare la sparanghel.
Ministrul Afacerilor Interne Vela ne spune NOAPTEA că sunt suspendate zborurile către Germania, iar DIMINEAȚA constatăm că Aeroporturile din Cluj-Napoca și Iași sunt pline de oameni antamați să meragă tocami în… GERMANIA interzisă!

Guvernul a trimis deliberat românii la muncă

În timp ce GLOATA e ținută cu pușca și cu biciul în casă, sub pretextul că numai și numai așa va fi în siguranță, o țară întreagă a fost șocată să afle că la prima oră a dimineții Aeroportul din Cluj – Napoca era burdușit cu 2000 de români.
Paradoxal, NIMENI nu a văzut autocarele în deplasare, nici măcar în zona Suceava, zonă ÎNCHISĂ.
Așadar, ar trebui – pe fir logic – să fie anchetați TOȚI polițiștii aflați de serviciu în acea seara, toți jandarmii, toți polițiștii locali și toți militarii.
Știți de ce n-o să se întâmple niciodată asta?
Pentru simplul fapt că au fost ORDINE DE SUS – pentru că s-a dovedit că între Guvernul României și cel german a existat un acord în acest sens – ca să se dea la o parte.
Așadar, pentru neglijențe în serviciu – indiscutabil trebuiau pedepsiți pentru asta! – anumiți manageri de spitale, șefi de pe la DSP-uri sau de pet e miri unde au fost dați jos.
Bun!
Dar pentru că niște convoaie întregi au circulat liber NOAPTEA – când este interzisă circulația – nu plătește nimeni?
Băi, chiar ne luați de proști?
Băi, chiar credeți că vă mai înghițim găluștile?

Afacerea e liberală și e a lui Flutur

O informație uluitoare a ieșit la iveală, în cazul românilor din Suceava care au plecat la muncă, în Germania.
Societatea care a intermediat plecarea sezonierilor în străinătate este „Panap Jobs”, ai cărei acționarii sunt... Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin, rudele lui Gheorghe Flutur.
Adicătălea, ca să ne fie clar, președinteșe Consiliului Județean Suceava, deși internat în spital, a... DISPUS.
Iar Johannis și Orban s-au executat.
Că, mde, IEL le-a adus voturile din Suceava!
Amu a fost cazul să dea cu parandărăt, adică să-i întoarcă serviciul.

Despre bătaie de joc și umilință

Este indiscutabil faptul că romanii au ajuns bătaia de joc a Guvernului și a lui Klaus Iohannis!
Milioane de români au primit interzis să mai iasă la muncă și sunt ținuți închiși în case de săptămâni, sub amenințarea unor amenzi de zeci de mii de lei, în timp ce economia românească se prăbușește dramatic din cauza opririi forțate a activității, sub pretextul evitării infectării cu "virusul mortal", așa cum însuși președintele l-a numit. Însă, așa cum s-a constata deja, când este vorba despre partenerii din Germania ai lui Klaus Iohannis, interdicțiile din ordonanțele militare nu se mai aplică.
Așadar, în timp ce românilor le este restricționată munca în România și sunt ținuți în case, atunci când este nevoie de "sclavi pe plantație" pentru Germania, adica pentru munci pe care poporul german nu se mai coboară să le mai facă – deh, apucăturile naziste nu au dispărut, nici viziunea de rasă superioară! -  românilor li se permite să iasă din case și să plece la muncă în alt stat european.
Nici măcar în ograda proprie!
Ce mai contează că Germania este zonă roșie pe COVID-19 (coronavirus) și că până să ajungă pe teritoriul acestui stat sunt încălcate toate dispozițiile din ordonanțele militare, atâta timp cât lucrătorii români ajung în timp util pentru brăzdat, semănat, plantat...

                                                                         de Ioan Romeo ROŞIIANU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu