marți, 14 aprilie 2020

Măsuri privind suspendarea activității cu publicul a unor structuri de specialitate din cadrul DGASPC Maramureș


În contextul răspândirii infecției cu Coronavirus (COVID-19) și a riscului de contaminare a cetățenilor ce intră în relații cu personalul din aparatul de specialitate și din centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, președintele Consiliului Județean Maramureș a dispus suspendarea actvității cu publicul a unor structuri de specialitate din cadrul DGASPC Maramureș.

Se suspendă activitatea cu publicul a Comisiei Județene de Protecție a Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, precum și a Serviciilor de Evaluare Complexă implicate în activitatea celor două comisii.
Dosarele persoanelor programate pentru reevaluare, a căror valabilitate a certificatelor de încadrare în grad de handicap expiră, vor fi examinate pe baza documentelor solicitate și transmise, prelungindu-se valabilitatea acestora cu 3-6 luni, dacă se apreciază că ulterior prezenţa acestora în fața comisiei este necesară.

În această perioadă, activitatea de relații cu publicul a DGASPC Maramureș și audiențele pentru cetățeni se vor desfășura on-line sau prin telefon/fax și corespondență poștală. Astfel, în sprijinul persoanelor care au nevoie de informații, solicitările se pot transmite la adresa de e-mail office@dgaspcmm.ro, la telefon 0262-228.999, fax 0262-228.322 (Protecția Copilului) și telefon/fax 0262-217.009 (Protecția Persoanei Adulte cu Dizabilități), dar și prin intermediul secțiunii dedicate datelor de Contact de pe pagina de internet www.dgaspcmm.ro.   

                                            Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu