sâmbătă, 18 aprilie 2020

Mesajul primarilor din Maramureș transmis credincioșilor, aduce un plus de speranță, acum, în prag de sărbători


Sărbători în tihnă și pace, cu multă sănătate și credință. Mesajul primarilor din Maramureș transmis credincioșilor, aduce un plus de speranță, acum, în prag de sărbători.
Aflați în plină pandemie de coronavirus, oamenii nădăjduiesc că Lumina Sfântă a Învierii Domnului, va aduce tihnă și liniște în viețile noastre. Un gând optimist vine și din partea primarilor care îndeamnă oamenii să se roage cât mai mult în această perioadă și să aibă parte de sărbători cu sănătate.
„Sfintele sărbători pascale din acest an ne găsesc într-o situație fără precedent, care ne obligă să înlocuim obișnuitele tradiții bisericești și familiale, prilejuite de Învierea Domnului nostru Isus Hristos, cu unele restricții impuse de autoritățile naționale. Sfintele sărbători să ne găsească pe toți mai îngăduitori și mai înțelepți, sănătoși și plini de speranță, mai buni și mai darnici. Gândurile mele se îndreaptă acum și către cei care, în aceste zile de mare sărbătoare, se află departe de familiile lor și de cei dragi. Lumina Sfântă a Învierii și credința în Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste aceste momente grele, din viața tuturor. Paște fericit și Hristos a Înviat”, spune Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.
”În primul rând doresc să le urez sărbători fericite, un Paște Fericit, multă, multă sănătate, și în aceste momente greu încercate prin care trecem fiecare dintre noi, să fie puternici, plini de speranță și nu în ultimul rând, să se roage fiecare dintre cetățeni, pentru că prin rugăciune și credință, vom birui”, spune Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, în prag de sărbători.
”Cu toate că Învierea Domnului Isus este sărbătorită într-un mod cu totul aparte, anul acesta, ea rămâne cea mai mare sărbătoare a creștinătății. Le urez ieudenilor , ca minunea Învierea Domnului Isus să ldăinuie în inimile tuturor, să le lumineze viața să aducă renașterea speranței, credinței și bucuriei. Hristos a Înviat”, urează primarul comunei Ieud, Nicolae David.
”Sărbători fericite tuturor și să-și pună toți în grădină, să nu se prisosească pe piața din colț, mă refer la cei care stau la sat. Pe cei care stau la oraș, îi îndemn să-și pună și ei un colț de grădină, această Grădină a Raiului va deveni un liant care le va umple sufletul, și vor fi extraordinar de satisfăcuți. Cine nu mă crede, să încerce”, spune Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.
"Sărbători în tihnă și pace, cu sănătate și credință", transmite și primarul comunei Giulești, Laurențiu Batin, credincioșilor care sărbătoresc Paștele.

                                                                                                         GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu