miercuri, 15 aprilie 2020

Mireşu Mare şi-a instalat indicatoare cu numele străzilor



 Comuna Mireşu Mare, primar ing. Ioan Mătieş, viceprimar Gheorghe Tînc se apropie cu paşi repezi de condiţiile sociale, administrative şi culturale ale unui oraş.
După ce s-a introdus canalizarea, apa curentă şi se finalizează introducerea gazului metan în toate satele comunei (excepţie cătunul Stejera), tocmai în Săptămâna Mare se montează indicatoarele stradale cu denumirea fiecărei străzi sau uliţe, primind o denumire după specificul arealului respectiv, astfel ca cetăţenii comunei să fie mai uşor de identificat de către cei din administraţia locală, poliţie, ambulanţă, etc.
Cei care montează indicatoarele sunt: Vlad Mureşan, Florian Dorca Mărginaş şi Darius Morar, din cadrul Primăriei Mireşu Mare, fiindcă legea promovată de Eugen Tomac prevede doar procedura de atribuire sau schimbare a denumirilor străzilor, dar omite reglementarea procedurii de montare si de finanţare a indicatoarelor stradale.
Aşadar, încet dar sigur, faţa comunei Mireşu Mare cu statut de 3 margarete, se schimbă în bine pe zi ce trece iar pentru aceasta trebuie să mulţumim celor care se zbat zi de zi în a oferi condiţii de viaţă asemeni celor din occident.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu