marți, 9 mai 2023

Drum bun, Vasile Miriuță!

 

Drum bun, Miriuță! Ne pare rău dar asta e viața de antrenor! Ai rezultate, rămâi, nu ai, pleci!

 Vasile Miriuță (54 de ani) și-a anunțat plecarea de la Minaur Baia Mare, după ce a retrogradat cu formația maramureșeană în Liga a 3-a.

Minaur Baia Mare a încheiat pe locul șase în Grupa A a play-out-ului din Liga 2, cu 22 de puncte.

Vasile Miriuță a dat de înțeles că s-a simțit nerespectat la gruparea maramureșeană. Tehnicianul se va angrena într-un alt proiect, în funcție de propunerile pe care le va avea în perioada următoare.

”Nu rămân, pentru că mi-am dat seama încă o dată că sunt mai iubit în ţară decât la Baia Mare. Sincer, m-am întors acasă să fac lucruri bune, dar din păcate mi-am dat seama că este un cerc vicios, echipa a fost atacată foarte mult, îmi expiră contractul pe 31 mai şi voi pleca pe drumul meu, cu toate că îmi pare foarte rău că echipa a retrogradat”, a spus Vasile Miriuță, potrivit News Flux.

În ultima etapă a play-out-ului din Liga 2, cei de la Minaur Baia Mare au pierdut contra celor de la CSM Slatina, scor 0-1.

Vasile Miriuță le-a antrenat în carieră pe Energie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj Napoca, Gyor, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dinamo București, Hermannstadt, Kisvarda și Minaur Baia Mare.

 

Grigore Ciascai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu