luni, 26 iunie 2023

,,La ce te gândești?"


La ce se poate gândi un om tânăr?! La ce se poate gândi un om frumos?! Și modest înaintea tuturor! Nu-i așa? Am început ziua de luni ,,în forță". Am primit vești bune dinspre minunata Cetate a Vâlcii... dinspre L.S.R., Filiala Vâlcea - președinte Luci Trușcă. Mulțumesc, pentru că îmi dați posibilitatea de a începe ziua cu Dumneavoastră, dragi prieteni din acest binecuvântat colț al Grădinii Maicii Domnului. Mulțumesc, Luci Trușcă!

Mulțumesc, revista ,,Memoria slovelor". Am intrat în posesia ei! Și bucuria este și mai mare pentru că am încercat să fac o surpriză frumoasă (zic eu!), unui debutant literar. Este vorba despre Diana Manolache - Cenaclul literar ,,Vox Agapis", coord. prof. Liliana Roibu - din Cetatea Neamțului (din Piatra Neamț)... sper să fie în asentimentul meu. Printre cei care sunt incluși în paginile revistei este și Diana Manolache cu un poem-acrostih ,,Din vatra satului" - participantă la concursul și proiectul nostru, nu cu multă vreme în urmă. Așa am crezut eu că pot să îi aduc bucurie - rugând colectivul de redacție al revistei, dacă cred de cuviință, să publice și acest poem-acrostih. Vă mulțumesc pentru aprecierea și susținerea Dumneavoastră. Vă asigur de întregul meu respect. Felicitări tuturor celor incluși, dar cu un alt bravo am să mă întorc spre Diana. Continuă să zbori. Prinde aripi. Aleargă după muză. Primește muza când vine spre tine.
Din suflet de părinte, felicitări și așteptăm cu drag alte colaborări, înspre revista noastră - ,,Din vatra satului". Deocamdată atât, dar cu siguranță voi reveni cât de curând! Succes!

VASILE BELE
26.06.2023, Chiuzbaia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu