joi, 29 iunie 2023

Operă pentru maramureșeni – ediția a III-a

 

Sâmbătă, 8 iulie 2023 de la ora 18:00, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare vă invită la o seară dedicată melomanilor. Cu sprijinul financiar al Consiliul Județean Maramureș, organizează cea de-a treia ediție a Concertului „Operă pentru maramureșeni”.

Spectacolul va conține recitaluri de arii și duete din opere și operete, producții de musical și lieduri românești și internaționale.

La eveniment vor participa artiști precum: Anca Aluaș mezzosoprană, Florin Sampelean bas, Adriana Țidor soprană și Bianca Murariu pianist acompaniator, din cadrul Operei Naționale Române din Cluj Napoca. Alături de aceștia vor evolua Cristina Cozma, mezzosoprană, profesor de canto la Colegiul de Arte din Baia Mare și prezentatorul spectacolului d-na Alina Mirela Andreicuț – profesor de educație muzicală la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare.

Datorită numărului limitat de locuri, organizatorii vă invită să vă programați la numărul de telefon 0262 22 75 17 sau la adresa de e-mail muzmin@rdsmail.ro.

                                                                                                              GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu