miercuri, 28 iunie 2023

PARTEA MURDARA A LUNII PRIDE

Partea urâtă a Lunii Mândriei

Conservatorii britanici nu ezită să critice luna curcubeu, pe care unii încă o numesc, eronat, „luna mândriei / pride month”. Este luna confuziei sexuale. E neobișnuit să dai în Europa peste articole în presa responsabilă care critică luna curcubeu. The Spectator este una dintre aceste reviste. Pe 10 iunie, editorul politic al revistei Spiked, Brendan O’Neill, a publicat un astfel de articol care ar trebui să facă înconjurul României și al lumii: The Nasty Side of Pride / Partea nesimțită a lunii mândriei. Articolul poate fi citit în întregime aici: https://www.spectator.co.uk/article/the-nasty-side-of-pride/

Redam în limba română câteva dintre paragrafele mai relevante.

***

Timp de o lună – o lună în care ar trebui de fapt să fie totul despre dragoste și acceptare – Pride are o latură destul de urâtă. Poate asta reprezintă una dintre culorile misterioase de pe steagul său indescifrabil? Pride este o comunitate a cruzimii. Dacă Pride / Mândria este despre dragoste, de ce ne simțim atât de intimidați?

De exemplu, „Terf” este o insultă adresată femeilor care cred că sexul biologic este real. Femeile care cred că bărbații biologici sunt bărbați, nu femei, si cele care susțin adevărul biologic și spațiile destinate exclusiv femeilor, sunt asemuite cu KKK.

Luna Mândriei propovăduiește incluziunea în timp ce care o sărbătoresc îi exclud pe cei care nu o sărbătoresc. În teorie, Luna Mândriei celebrează diversitatea, dar de fapt ea este ostilă diversității de opinii. Suntem cu toții martori la durerea impusă persoanelor transgender care se răzgândesc și încearcă să-și redobândească sexul biologic. Ei sunt apostați în ochii unor activiști LGBT.

Intoleranta

Intoleranța lunii Mândriei este reflectată și în faptul că oricine refuză să o sărbătorească este rușinat și demonizat. În 2021, de exemplu, Consiliul parohial din Ockbrook, Borrowash și Derbyshire a fost etichetat drept unul „păcătos” când a refuzat să arboreze steagul Mândriei.

Profanarea lunii Mândriei poate deveni chiar și o chestiune penală. Anul trecut, un bărbat din Hampshire a fost vizitat de polițiști și pus în cătușe pentru că a postat pe Twitter meme cu patru steaguri curcubeu aranjate astfel încât să arate ca o svastică. Să nu vorbești de rău luna curcubeu!

Luna curcubeu nu este o mișcare pentru egalitate. Este o luna a jingoismului identitar. Steagul curcubeu atârnă în formațiuni vaste în stil militar deasupra fiecărui bulevard din Londra. Se arborează în turnurile fiecărei bănci, fiecărei corporații, în fiecare școală, în fiecare spital. Denotă un triumfalism al noilor elite, nu o sărbătoare a drepturilor homosexualilor.

„Noi suntem la conducere acum”, spun ei efectiv prin arborarea steagului curcubeu. Ideologia noastră de gen, aprecierea identității în detrimentul solidarității, intoleranța noastră cenzurantă față de orice femeie sau bărbat sau oricine altcineva care îndrăznește să pună la îndoială viziunea noastră asupra lumii – asta este ideologia care guvernează în ziua de astăzi. Asta este tot ce aud zilele astea când văd culorile Pride cucerind comunitățile noastre în fiecare iunie.

Dacă Mândria este despre iubire, de ce se simte atâta intimidare? M-am săturat de tirania Mândriei. Și-a depășit scopul. E timpul să o răsturnăm.

Companiile multinaționale globalizează steagul curcubeu

McDonald's, AT&T, Bank of America, HP, Coca Cola și alte multe corporații globale donează sume enorme (sute de milioane de dolari cumulativ) pentru globalizarea curcubeului. Adică a unui regim ideologic nou, a unei doctrine agresive, intransigente și intolerante.

Un amalgam de neo-marxism și hedonism, lupta de clasă a lui Marx e astăzi dusa între cei care doresc o nouă ordine morală mondială care are ca simbol steagul curcubeu, si cei care doresc să păstreze ordinea morală firească pe care am moștenit-o de la generațiile trecute, o ordine civilizată, fondată pe instituții naturale, imuabile și eterne.

Noua Ordine Morală Mondială este, de fapt, imorală. Eforturile pentru instituirea ei sunt sprijinite de sute de miliarde de dolari donați, cu prilejul lunii curcubeu, de sute de corporații globale.

În linkul alăturat veți găsi numele a sute de corporații globale occidentale care promovează distrugerea valorilor: https://www.thetrevorproject.org/corporate-partners/

În acest context, tu, creștine, ce faci? Ești spectator? Nepăsător? Aștepți sfârșitul lumii? Ori faci ceea ce îți cer mintea și rațiunea duhovnicească?

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.  

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro

 Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu