miercuri, 8 aprilie 2020

REVISTA STARPRESS - PUBLICAT - PRIMUL CALUP SELECTAT - POEZII!



PROVOCARE- POEZII / TIMPUL PREZENT, la cald / izolarea în care ne aflăm nu ne oprește pe noi, oamenii de pe întreg pământul să rămânem optimiști!
În urmă PROVOCĂRII făcute de mine scriitorilor români de pretutindeni, de a scrie despre TIMPUL PREZENT, la cald, de a exprimă trăirile, intens, sub titlul - Bilanțul negru al pandemiei de coronavirus și izolarea în care ne aflăm nu ne oprește pe noi, oamenii de pe întreg pământul să rămânem optimiști, AM PRIMIT până acum, 521 de creații literare, poezie și proză.
În urmă selecției făcute de Revista internațională STARPRESS , AM REALIZAT CÂTEVA CALUPURI de poezie și proză, primul, publicandu-l azi, 07 aprilie 2020, POEZIE!
Felicitări scriitorilor, copiii și nepoții domniilor voastre vor fi mândri că în aceste clipe, în care trebuie să luptăm …pentru viață, CREAȚIILE acestea vor optimiza …omenirea!
Cu toţii ne aflăm într-o situaţie specială. Cu toții trebuie să gândim optimist! Împreună vom trece și peste asta. Va fi bine! Trebuie să ne bucurăm de persoanele dragi, de casă, de speranța revederii, de muzică inimii, de dorința sufletului , de viitoarele proiecte ce se nasc acum. Să citim mai mult, să scriem mai bine, să organizăm întâlniri literare și muzicale online, să redevanim copii, să rămânem în siguranţă, să avem grijă unii de alţii,să fim buni, curajoși, încrezători şi vom reuşi!
Cu apreciere și felicitări pentru talent,

LIGYA DIACONESCU
Director general / REVISTA Internațională STARPRESS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu