luni, 26 iulie 2021

Aniversare - Doamna educatoare şi pictor Dorina IONAC. La mulţi ani binecuvântaţi!

 Azi, 27 iulie, e cea mai specială zi din an pentru dumneata, mamă.



Ziua în care un înger a venit pe pământ pentru a ne face nouă zilele mai bune și mai frumoase.
O zi fără tine, e o zi pierdută, iar viața fără tine ar fi un infern... , un infern din care nu am fi avut putere să ieșim. Lângă tine e totul frumos, chiar dacă te supărăm , tu... mamă, ești toată bogăția noastră , cel mai dulce zâmbet, cel mai frumos suflet. Chiar dacă nu am avut grija sa îți spunem niciodată în mod direct, îți spun acum, aici... Îți mulțumesc că exiști, că ne-ai dat viață, că ne-ai crescut ,oferindu-ne, mie și surorii mele toată fericirea și iubirea ta. Îți mulțumim pentru tot, iubită mamă.
Îl rugăm mereu pe Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și linistită și tot ce e mai bun ție să îți ofere.
Mereu ai știut să ai grijă de noi, știind că tot timpul te supărăm, tu ne-ai iubit la fel de mult și pentru asta îți mulțumim.
Nu există atâtea cuvinte care ar putea exprima sentimentele noastre față de tine. Întotdeauna ne sprijini și ne înțelegi cum nimeni altcineva nu ar putea să o facă.
Te iubim nespus!
Vom fi mereu acolo pentru tine, la fel cum și tu ești pentru noi.
Indiferent de situație, tu esti mereu acolo, ești tot timpul pregătită să "ne prinzi" dacă cădem , ești cea mai de preț persoană din viața noastră. Fără tine ne-am fi pierdut în lumea aceasta rea. Mamă.. îți dorim din inimă un călduros La Mulți Ani cu toată sănătatea și fericirea din lume pentru că le meriți. Nu suntem noi copiii model, dar tu ești o mamă model ,ești cel mai bun exemplu pentru noi. Să ne faci în continuare viața mai frumoasă.
Oricâte cuvinte ți-am spune sau scrie nu ar fi de ajuns. Ești cel mai frumos sentiment pe care noi, Dorin și Cristina l-am avut vreodată. La Mulți Ani cu sănătate și fericire! Viața să îți ofere doar lucruri bune, alături de persoanele pe care le iubești cel mai mult.
Te iubim mamă!
Cu drag,
ai tăi copii
Dorin Alexandru și Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu