joi, 29 iulie 2021

Comunicat de presă

 


PARTIDUL ALTERNATIVA DREAPTĂ

Departamentul de comunicare

Data: 28.07.2021 

 

Să ne protejăm copiii de ideologia perversității sexuale polimorfe!

 

Săptămâna trecută, Alternativa Dreaptă a anunțat public faptul că propune societății românești o lege care să protejeze minorii de anumite conținuturi sexuale explicite, pe care, sub o anumită vârstă, aceștia le-ar putea interpreta greșit. Este vorba despre conținuturi care influențează negativ dezvoltarea minorilor sau pe care copiii pur și simplu nu le pot discerne, existând pericolul real și nefast al creării unor confuzii grave în sistemul de valori morale, în ceea ce privește percepția naturalului, a sinelui, a relațiilor interumane și a lumii înconjurătoare.

 

Am pornit de la de la această premisă, ținând cont de prevederile Constituției României, demersul legislativ al Alternativei fiind făcut cu scopul susținerii unei dezvoltări fizice și morale sănătoase a copiilor noștri, definind în consecință aria acelor conținuturi cu privire la care se impune a ne asigura că minorii nu au acces, indiferent de suportul media aferent: platforme, publicații, evenimente, curriculae ori alte acțiuni de speță.

 

În acest scop, de câteva zile deja, am inițiat campania de strângere de semnături pentru ca demersul nostru să poată fi pus în practică.

 

Ne propunem astfel, alături de cetățenii României care susțin inițiativa noastră de normalizare morală a spațiului educațional dedicat minorilor, să prevenim promovarea cu precădere în rândul acestora a

 pornografiei, interzicerea punerii la dispoziția persoanelor cu vârsta sub 18 ani a oricărei forme de reclamă, a oricărui tip de conținut media sau a oricăror alte forme de expunere, care prezintă sexualitatea ca pe un scop în sine, care promovează sau susține o abatere de la identitatea de gen dobândita prin naștere, schimbarea sexului, homosexualitatea, fluditatea de gen sau orice altă formă de promovare a vreunei perversități polimorfe și deviație de la natural.

 

În acest context, salutăm gestul altor partide de a imita, ca formă expresă de susținere admirativă a demersului Alternativei Drepte bănuim, inițiativa noastră legislativă.

 

Formularul online pentru strângerea de semnături în vederea protejării minorilor de propaganda ideologică sexuală, pervers polimorfă, poate fi accesat la adresa
https://alternativadreapta.ro/proiect-legea-educatiei-morale/

 

Cu stimă,

 Partidul Alternativa Dreaptă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu