miercuri, 28 iulie 2021

Echipa olimpică de fotbal ne-a făcut de râs la Tokyo!

 


Nişte "performanţe" de râsul fotbaliştilor amatori din Gibraltar, Andorra ori Faroe Islands a reuşit echipa de fotbal a lui Rădoi, Stoichiţă, zeus Burleanu &company la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

 Nu ştiu cine a greşit, nici nu mă interesează în acest moment. Cert este că nu am trimis cea mai bună echipă la Olimpiadă şi asta şi pentru că importantele cluburi au boicotat Federaţia Română de Fotbal iar asta pe bună dreptate. Cum îl cunosc pe "Jiji" Becali el jubilează.

Aceşti tineri fotbbalişti gen George Ganea, Sântean sunt umflaţi artificial. Să joci 3 meciuri şi să nu înscrii nici un gol îmi aminteşte de spusele lui Şumudică, citez din memorie: "Ar trebui să facem un foc de tabără și să ne punem fiecare licențele, să le ardem. Și noi, staff-ul, și jucătorii. Să ne lăsăm toți! Ar fi o rușine istorică".

Într-adevăr, eu aşa am simţit, o participare ruşinoasă şi regret că ne-am calificat la cel mai important eveniment sportiv ca să pierdem ruşinos cu "cangurii" australieni şi "piticii" coreeni! Rădoi, dacă ai avea puţină onoare...Burleanu, dacă ai avea puţin bun simţ...Parlamentule, Ministerule, impresari, ziarişti care aţi lăudat şi pierdut timpul cu această echipă şi aţi spus că este o "grupă accesibilă", daţi-vă o palmă. Tare să fie, că noi microbiştii români suferim şi avem lacrimi în ochi!

P.S. Când ai un ministru al sporturilor de genul lui Eduard Novak, reacţia CAMPIOANEI Ana Maria Brânză Popescu este blândă...

                                                                                                       Cristi SOMEŞAN

2 comentarii:

  1. Doi olteni trecură Oltul/Înainte si'napoi./Câți olteni trecură Oltul?/Înainte şi-napoi/Răspuns: Înapoi trecuRA DOI...
    . Brava, Radoi,miticule! Eşti jalnic! Dă-ţi demisia de onoare, tembelule! Cornel Gh. C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi, dacă n-au dus la olimpiadă fotbaliști de clasă ci doar cunoșțințele, rudeniile foștilor fotbaliști de prestigiu și ai altor oameni de sport. La ce v-ați așteptat? România este una dintre cele mai slabe 4 echipe din Europa. Doar puțin peste Gibraltar sau Andora. România -Noua Zeelandă 0-0.În celălalt meci ce credeți că a fost? Dezastru în poarta României!
    In prima repriză Coreea de Sud n-a dat gol în poarta echipei României dar și-au dat ai noștri un autogol. Măi oameni buni când în echipă avem doar pe X că e rudenie cu Y și tot așa până la al 11 lea Y care e rudenie și cunoștință fie cu un anumit fost jucător sau manager , adică toți sunt introduși în teren doar după cunoștințe nu după talent , e dezastru. Prin asta a devenit selecționa noastră una dintre cele mai slabe echipe din Europa.Cum se alegeau jucătorii atunci când echipa noastră juca de la egal la egal cu cele mai bune echipe din lume, ci chiar a bătut unele campioane mondiale de a ajuns în primele 5 cele mai bune echipe din lume.Atunci nu se ținea seama că jucătorul X este din familie săracă sau bogată, ci era luat după talent, altfel nu avea ce căuta în echipă chiar dacă era frate cu primul ministru.Catastrofal...Care rudenie cu X mai urmează să între pe teren? E clar că ceva tot se prinde de ori cine care este antrenat de foști mari jucători care au evoluat în echipe de prestigiu dar alta este când alegi un jucător după talent nu doar că îl iei că e rudenie sau cunoștință de alt fel cu un anumit manager. Echipa noastră se duce de râpă cu asemenea procedură de a selecta jucătorii.Minutul 45 , România a rămas în 10 jucători și este condusă cu 1-0 de Coreea de Sud.Joc dezastruos al selecționatei României. Ne mirăm că ai noștri au bătut în primul meci. Păi, a fost un meci cum ar juca CFR Cluj cu o echipă de divizia C.Cum să nu câștige? Urmează repriza a doua,Și...egal?Ce egal domnilor, cine să egaleze că a urmat 2-0 ,apoi 3-0, și .. și catastrofal: 4-0. Bârsana, o echipă de divizia D (liga a IV a), în Cupa României a jucat exemplar cu campioana României de atunci : Steaua București, față de catastrofala evoluție de acum a selecționatei, că modesta echipă din Maramureș a pierdut atunci doar cu 1-0.

    Ve.De.M

    RăspundețiȘtergere