miercuri, 28 iulie 2021

Fierbe lumea pentru sex


 Influența mișcării LGBT a devenit teribilă și în Europa. Controlează politica în țări cu pretenții. Mișcarea pentru drepturile LGBT influențează și politica Uniunii Europene. Egalitatea de șanse și identitatea de gen au făcut din Uniunea Europeană o grupare de state care a trecut ușor peste teme foarte complexe și grave, dar nu a izbutit să se armonizeze în dosare cum ar fi identitatea de gen și problematica LGBT.

Rușinea Ungariei sau rușinea Comisiei Europene?

Ungaria a devenit un caz care a stîrnit revolta celei mai libertine țări în materie de sex și consum de droguri. Adică a Olandei. Ungaria a devenit oaia neagră a Europei. Polonia este și ea pe aproape. În țările estului european, libertatea sexuală este privită și percepută diferit de partea vestică a continentului. În țările de credință ortodoxă și cele ale fostului bloc comunist diferențele sunt și mai pregnante.

Singurele țări din UE care au susţinut Ungaria în dezbaterea asupra drepturilor comunităţii LGBT

În Romania, subiectul încă n-a explodat: Klaus Iohannis se face că nu este preocupat deși, în contactele externe, politica României este una de drepți în fața indicațiilor europene. Nici PSD-ul n-a zis nimic față de problema LGBT și a identității de gen. Dacă se conformează politicii de la Bruxelles pierde electorat cît în două guvernări proaste. Pensionarii și țăranii vor avea reacții serioase. Societatea românească, în ciuda unor derapaje de tip modernist, a fost una cu pretenții morale. Liberalii nu s-au grăbit să se pronunțe deși, pe șestache, subiectul a fost lansat de Raluca Turcan.

OFICIAL: Documentul programatic al egalității de gen în România

Ministerul Muncii și Egalității Sociale (din țara marilor și absurdelor inegalități) a lansat în dezbatere publică un proiect de HG prin care se definește programul național al Egalității de gen și prevenirea Violenței domestice în perioada 2021-2027. Autoritatea de stat care se ocupă cu derularea programelor specifice este ANES (Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse), care se află în subordinea Ministerului Municii, condus de liberala și hiperpavazata Raluca Turcan.
Și totuși, PNL-ul s-a făcut că amînă abordarea frontală a dosarului. Proiectul de HG al Ralucăi Turcan este mai mult o simulare șmecherească făcută către Comisia Europeană. Lucrăm și noi,
Singurii care par super devotați egalității de gen și drepturilor LGBT sunt cei de la USR PLUS. Nici nu ne puteam imagina o altă poziție. Cu viziunea Oanei Bogdan asupra proprietății la comun, cu Misa, cu acuzele la adresa Ungariei făcute de Dacian Cioloș, cu eșuații prin emigrație reveniți în politica autohtonă, USR-PLUS se arată a fi cel mai pro-LGBT partid din România. Presupun că mulți din proletariatul digital risipit prin multinaționale jubilează și susțin acest partid nu pentru modernitatea proiectelor sale economice și sociale, ci pentru perspectiva sa asupra problematicii sexuale.

Ion Cristoiu: de la bolboroseală la clocot, în PNL

Cine susține valorile românești în politică? Aici este aici! Nici un partid din România nu are o poziție similară celei care se conturează în Ungaria și Polonia. La un moment dat, Ludovic Orban s-a declarat în favoarea valorilor tradiționale. Atît. A zis-o cu o ocazie și s-a speriat de umbra sa. N-a mai revenit. Probabil, se teme și el de Bruxelles cum se tem toți politicienii români de americani.
Steagul ridicat pentru apărarea valorilor românești a rămas liber !

Autor: Cornel Nistorescu

Sursa: Cotidianul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu