vineri, 30 iulie 2021

Festivalul ”Repere, mituri, identități”, ediția a V-a


 Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, în parteneriat cu Teatrul ARARAT, vă invită la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național al Artelor ”Repere, Mituri, Identități”.

Cunoscut publicului larg sub denumirea generică “Seri de Teatru în Satul de pe deal”, acest festival a devenit tot mai complex de la o ediție la alta,  spectacolelor de teatru adăugându-li-se vernisaje ale unor expoziții de artă, precum și proiecții de filme.

Cea de-a V-a ediție va cuprinde, în fiecare seară de festival, câte patru evenimente culturale: lansare de carte, vernisaj, spectacol de teatru, recital de muzică și dans, parada modei etc.

Așadar, vă așteptăm în fiecare sâmbătă și/sau duminică, de la orele 19:00, în perioada 1 august – 26 septembrie, la evenimentele culturale din cadrul festivalului nostru.

Informații suplimentare puteți găsi pe pagina web a Teatrului Ararat: www.teatrulararat.ro  și la numerele de telefon: 0723 275 912 / 0740 043 136 / 0723 196 398 sau pe pagina de Facebook a teatrului: https://www.facebook.com/ARARATCONTROL/ și pe cea a Muzeului Satului Baia Mare: https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM/ .

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu