miercuri, 9 octombrie 2019

Trece sau NU trece moţiunea, aceasta-i întrebarea?!


   Deputatul PSD Sorin Ovidiu Marius Bota (foto), unul dintre semnatarii moţiunii de cenzură, s-a răzgândit după ce Viorica Dăncilă i-a promis un post în conducerea ASF, instituţie cu lefuri exorbitante, sau funcţia de ministru al Transporturilor, susţin surse politice pentru Adevarul. 
Horia Nasra şi Cornel Itu s-au întors şi ei în partid după ce Dăncilă le-a promis şefia PSD Cluj, după ce actualul preşedinte, Liviu Alexa, a insultat mai mulţi jurnalişti clujeni. Deputatul Horia Nasra a anunţat astăzi că a luat decizia de a se întoarce în PSD, partidul din care în urmă cu o săptămâna îşi dădea demisia criticând conducerea „slabă” şi „falimentară”. „Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, afirma Nasra miercurea trecută.
Revenind la parlamentarul maramureşean Sorin Ovidiu Marius Bota, chiar dacă a semnat moţiunea de cenzură, acesta s-a răzgândit între timp. Întrebat de Digi 24 dacă votează joi alături de Opoziţie, Bota a răspuns: „Aştept să văd dacă există un proiect politic în urma acestei moţiuni. Deocamdată nu am înţeles care este proiectul politic care se propune pentru România, un guvern care să nu lucreze, care să nu poată lucra, un guvern care să lucreze, care să poată lucra“.  Anul trecut, Sorin Ovidiu Marius Bota a renunţat  la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a-i face loc unuia dintre apropiaţii lui Marian Oprişan.
 Opoziţia a mai pierdut un vot. Senatorul USR Ramona Nicoleta Dinu a anunţat că nu va fi prezentă la votul moţiunii de cenzură din cauza unor grave probleme de sănătate. „Cred însă cu toată tăria în reuşita colegilor mei!“, a scris Ramona Dinu pe Facebook.
Atâta putem spune, tipic caragialesc! O concordie deplină când e vorba de propriul interes al parlamentarilor români, o spoială de solemnitate şi triumf al...democraţiei noastre mizerabile!

                                                                                                    C.L.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu