duminică, 12 ianuarie 2020

Cristina Topescu a murit. Vecinii au alertat politia dupa ce jurnalista nu a mai fost vazuta de cateva saptamani



 Cristina Topescu a murit. Vecinii au alertat politia dupa ce jurnalista nu a mai fost vazuta de cateva saptamani.
Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita de politisti in casa sa din orasul Otopeni.
Vecinii au fost cei care au alertat politia, dupa ce nu au mai vazut-o de cateva saptamani, informeaza Digi24.
Politia a transmis un comunicat in care precizeaza ca o femeie a sunat, duminica, la ora 22.00, la 112 pentru a sesiza ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ 3 saptamani.
"In cursul acestei seri (duminica, n.r.), in jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizarii, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedata care nu prezinta urme vizibile de violenta", au precizat reprezentantii Politiei Ilfov.
Ana Ciolca, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a precizat ulterior la Digi24 ca persoana gasita decedata este Cristina Topescu.
Potrivit acesteia, urmeaza sa se efectueze in cauza expertiza medico-legala si va fi deschis un dosar penal pentru a se afla imprejurarile in care a murit jurnalista.
Cristina Topescu devenise la finalul anului trecut consilier al ministrului Sanatatii.
Digi 24 informeaza ca si cei de la minister au incercat sa o contacteze pe Cristina Topescu, fara succes, si au crezut ca este plecata in strainatate si de aceea nu raspunde la telefon.
Cristina Topescu s-a nascut la Oradea, in 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv. A intrat in lumea televiziunii in perioada 1970-1979, cand a aparut in emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, informeaza Mediafax.
Cunoscuta ca prezentatoare de televiziune, in 2013 a devenit membra a PSD, iar in acel moment a incetat colaborarea cu televiziunea Prima TV pentru care prezenta "Focus", principala emisiune de stiri a televiziunii.
In 1989 a incercat sa fuga din Romania si a fost arestata primind trei luni de inchisoare. A fost eliberata din arest pe 19 decembrie 1989.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu