luni, 25 mai 2020

Antologia festivalului international ”CUVÂNT ÎN LUME”, ediţia XIV-a



Dragii nostri colaboratori,

E din nou MAI-luna florilor, a ierburilor,o lună plină de culoare și prospețime. E timpul bucuriei și speranței, al renașterii întregii naturi. Trăim, însă, un MAI aparte , pentru că omenirea întreagă e sub semnul distanțării sociale, al fricii ,al îngrijorării pentru sănătatea proprie și a celor dragi. E timp însă, mai mult, pentru familie, pentru introspecție. E timp pentru suflet și a fost timp pentru CREAȚIE.
Elevii și profesorii C.N „MIHAI EMINESCU” BAIA MARE, împreună cu partenerii implicați, organizau în această perioadă o activitate deosebită în cadrul festivalului international ”CUVÂNT ÎN LUME”. Tema din acest an este POEZIA CULORILOR iar pentru a nu rupe tradiția , vom continua în mediul on-line, cu speranța că de la anu' revenim la normal.
Elevii nostri au tradus toate poeziile trimise de dv, dar din pacate, unele au ramas la scoala, nu am reusit sa le recuperam, dar in momentul cand vom putea, va asiguram ca le veti vedea in antologia pe care o vom da spre tiparire doar in momentul cand avem toate materialele. Vom dedica o zi intreaga publicarii poeziilor traduse, pe care le avem in acest moment,  si va rugam , daca aveti placerea, sa postati si dv din creatiile pe care le aveti pe aceasta tema.

Cu respect, echipa de proiect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu