sâmbătă, 23 mai 2020

Pe la Bistrița/ Cluj e vremea Scrisorilor de mai! Vă invit!


Dragi elevi, părinți și profesori creativi,
            Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj și Palatul Copiilor Bistrița, în colaborare cu alte instituții culturale, derulează, între 2 mai – 31 mai 2020, a VI-a ediție a Concursului Regional literar și artistic „Scrisori de mai”.
            Tema concursului constă în scrierea și ilustrarea plastică sau digitală a unei Scrisori. Cei mici vor crea Scrisori către un personaj din „Aventurile lui Cepelică”, de Gianni Rodari. Elevii de gimnaziu, pornind de la un motto blandian, vor scrie și ilustra o Scrisoare Poetei Ana Blandiana. Liceenii, inspirați de fragmente din cartea „O călătorie spre marea interioară” a scriitorului Romulus Rusan, vor adresa o Scrisoare către marea interioară.
            Regulamentul concursului, fișa de înscriere și anexele se găsesc postate pe Blogul Palatului Copiilor Bistrița, pe pagina web: https://palatulcopiilorbn.blogspot.com/p/proiectul-scrisori-de-mai.html.
            
Așteptăm cu interes expeditori mari și mici la adresele silvia_n31@yahoo.com sau iuliaistrate@yahoo.fr! Dorim tuturor multă inspirație și succes!

Doamne-ajută în toate!

Ionela-Silvia Nușfelean
0749155121
Palatul Copiilor Bistrița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu