marți, 26 mai 2020

Concursul internațional Discovery - ediție specială, online: 1- 7 iunie!


Iată-ne ajunși în ultima săptămână de înscrieri!

👩‍💻

După cum deja ați aflat, Concursul Internațional Discovery, v-a pregătit o surpriză. Cea de-a III-a ediție din acest an școlar este adaptată perioadei pe care o traversăm de mai bine de două luni.

Am decis, așadar, să unim puterile a două proiecte de mare anvergură:  Concursul Internațional Discovery, inițiat încă din 2014 și prezent deja în 6 țări (CAER 2020) și Evaluareinteractiva.ro (Vox Libris, prezent în CAEM 2020).

Grație acestei fuziuni, Concursul Internațional Discovery se poate desfășura, actualmente, și de acasă. Pentru acest lucru este necesar doar accesul la un device conectat la internet, adică un computer, un laptop, un smartphone sau o tabletă. Este important ca atât device-ul, cât și internetul, să funcționeze la parametrii optimi.

Concursul Internațional Discovery va putea fi desfășurat în intervalul 1-7 iunie, la el putând participa orice copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani din țară și de peste hotare, înscris în orice fel de unitate de învățământ.

Iată 4 pași simpli pentru a accesa și utiliza platforma:
Pasul 1: vă înregistrați ca profesor (contul de profesor funcționează ca un birou virtual) - gratuit;
Pasul 2: intrați în contul dvs. și adăugați un număr nelimitat de copii - gratuit;
Pasul 3: trimiteți userii și parolele individule copiilor/părinților și îi încurajați să se antreneze gratuit cu testele deja existente pe platformă;
Pasul 4: Îi înscrieți la concurs din contul dvs. de profesor până pe 31 mai (pachetul virtual costă 10 lei/copil înscris).

Locul desfășurării: discovery.evaluareinteractiva.ro - ON-LINE
Acces pe platforma concursului
Pentru dascăl:

Prețul pachetului de evaluare digitală externă este de 10 lei/copil înscris, fiecare cadru didactic putând angrena în concurs orice număr de participanți (chiar și unul). Există, însă, două aspecte pe care am dori să le menționăm:
 
1. Cadrele didactice care vor angrena în concurs minimum 5 copii vor primi două seturi de documente pentru portofoliul profesional: un set de documente de coordonator pentru Concursul Internațional Discovery și unul de mentor și utilizator al resurselor digitale de pe platforma educațională Evaluareinteractiva.ro. Menționăm că documentele se generează automat.
 
2. Cadrele didactice care înscriu 10 sau mai mulți copii beneficiază de un discount de 20% din suma totală (2 lei/copil). Pentru ca discount-ul să se aplice este necesar să înscrieți minimum 10 copii într-o singură înscriere.
 
3. După încheierea concursului, rezultatele elevilor dvs. vor fi disponibile imediat în spațiul dvs. virtual.
 
Plata se va putea face fie online (pe site direct sau internet banking), fie la un oficiu poștal sau la bancă, în baza unei facturi proforme care se generează automat în contul dvs. și o puteți descărca din secțiunea „Documentele mele”.
 
După confirmarea plății conturile de concurs vor fi activate de către colegii noștri și veți găsi în dreptul copiilor un steguleț verde.
Pentru copil:

Participarea propriu-zisă la concurs vine însoțită de o serie de alte beneficii pentru copil:
 
  • va putea folosi platforma noastră și sutele de întrebări existente acolo în vederea pregătirii constante;
  • va beneficia de o evaluare extrem de rapidă și de obiectivă, rezultatul obținut fiind afișat automat imediat după încheierea concursului;
  • va afla în ce măsură și-a însușit noțiunile de cultură generală din acest an școlar;
  • va primi o diplomă de participare și, în funcție de punctaj, o diplomă de merit și o medalie virtuală;
  • cei mai buni dintre cei mai buni vor primi Cupa Generației Discovery (virtuală și nominală), pe care o vor putea distribui pe rețelele de socializare, pentru a se mândri cu rezultatele obținute;
  • va primi un set de jocuri disponibile în contul lui ca premiu de participare.

Contribuția fiecărui participant:
Fiecare copil înscris la Concursul Internațional Discovery în era digitală aduce o contribuție valoroasă la dezvoltarea platformei de pregătire online pentru zeci de mii de alți copii indiferent de clasa socială sau țara în care trăiesc. Împreună suntem mai buni și mai educați. Educația e o super-putere!
 
Fiecare cadru didactic are în contul de profesor opțiunea de „Creare teste noi”, prin care i se pune la dispoziție gratuit suportul electronic de a crea teste grilă noi, pe care să le seteze vizibile pentru propriii elevi sau pentru întreaga platformă. Dvs. creați conținut, noi facilităm accesul gratuit a zeci de mii de copii la el și așa contribuim împreună.
Pentru detalii suplimentare sau suport tehnic în vederea înscrierii vă punem la dispoziție aceleași numere de telefon ca și până acum:
 
0722228529 – Ramona Mitruți
0765036056 – Ioana Berariu

 
Vă mulțumim și vă readucem în atenție cel mai simplu, dar și cel mai puternic mesaj al momentului: totul va fi bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu