marți, 19 mai 2020

Încep pregătirile pentru barajul dintre CS Minaur Baia Mare și ACS Recea. Prietenii ştiu deja câştigătoarea...


Nu mai e loc de nicio speculație în ceea ce privește modul în care se va încheia campionatul 2019-2020 al Ligii 3 la fotbal. În Seria 5, echipa care va promova în Liga 2 va fi stabilită în urma unui baraj între primele două clasate. ACS Recea și CS Minaur Baia Mare.
În urma discuțiilor purtate cu Federația Română de Fotbal, s-a hotărât ca echipa CS Minaur să joace meciul de baraj cu ACS Recea.
”După părerea mea, Federație a luat cea mai bună decizie. A fost scenariul cel mai apropiat de adevăr. Vor fi două jocuri specaculoase. Un derby local, dar până atunci mai este mult. Avem încă câteva săptămâni bune până la acele jocuri, încă nu se știu oficial datele, dar din ce informații avem noi, se vor disputa la sfârșitul lui iulie și începutul lui august. Așa că mai este încă mult până atunci”, a declarat Toma Dorin, antrenor de fotbal la CS Minaur.
”Trebuie respectată decizia Federației. Așteptăm data primului meci.Eu încă nu am văzut echipa completă, decât prin telefon.  Nu ne-am mai întâlnit din 15 martie, de la ultimul antrenament. Cred că se prezintă bine, majoritatea dintre ei, dar pentru mulți, acest meci de baraj este ca o finală. Pentru că, să accezi la Liga a II-a, după ce vii dintr-o pauză de aproape patru luni de inactivitate oficială e ceva fantastic. Chiar dacă începem antrenamentele în luna iunie, acestea nu se compară cu un joc de încărcătura barajelor sau a meciurilor decisive. Noi nu am mai trecut prin așa ceva, nu cred că a mai fost pus cineva, vreodată în această ipostază.. Dacă a mai trecut cineva, să ne spună cum să facem  Pentru că oricât ai fi de profesionist, să vii după o pauză de patru luni să joci o finală, nu ai cum să dai dovadă de starea de spirit necesară unui meci de finală sau să transmiți jucătorilor acea energie de care au nevoie pentru a dezvolta un joc de așa o miză”, spune Ciprian Danciu, antrenor ACS Recea.
Datele de disputare a jocurilor de baraj pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2 vor fi anunțate în perioada următoare.
Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu