luni, 30 august 2021

Poetul Grigoraș Ciocan și-a lansat o nouă carte! În satul natal, Sălnița!


 Vă mulțumesc din suflet căci ați acceptat invitația mea și ați venit în număr mare la lansare de carte în satul meu natal, Sălnița. Mulțumim Consiliului local din Vima Mică, în frunte cu dl. primar Balint Liviu pentru sprijinul acordat, dl, Ioan Romeo Roșiianu, scriitor, poet, critic și director la Editura Ecreator din Baia Mare unde s-a și tipărit acest volum ,,Viață trecătoare. De la tinerețe până la bătrânețe”.

Mulțumesc preotului Butean Alexandru, Baia Mare, consătean de al nostru, colegi de generală și de profesională la Dej, apoi drumurile noastre s-au despărțit. Mulțumesc preotului Ionuț Roman din parohia Sălnița. Poeții mei dragi: Neaga Augustin din Ciocotiș, Nelu Danci din Plopiș, Florin Dragomir din Șișești, Alexandra Trif din Boiu Mare, Carmen Coca din Baia Mare și Octavia Brad din Canada (Baia Mare) fiind și o bună pictorță.

Mulțumiri celor care nu au putut participa din unele motive personale: Vasile Bele din Chiuzbaia, scriitor poet și pentru prefața cărți scrisă de domnia sa, de cuvintele frumoase scrise doamnei Petronela Apopei, ptr, câteva cuvinte frumoase la finalul cărții și dl. Gelu Dragoș, scriitor și poet, numai mulțumiri. M-am simțit fericit și a fost o zi de neuitat pentru mine. Mulțumesc încă odată tuturor!
Vă stimez și vă iubesc! 
                                                                                   Grigoraș CIOCAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu