luni, 18 mai 2020

Comunicat American International School of Transylvania

Dragi prieteni,
După suspendarea activităţii la sediu, echipa noastră a început un amplu proces de adaptare la noua realitate. Am sperat ca lucrurile să revină la normal după 15 mai, însă totodată ne-am pregătit să putem oferi continuitate programelor de învăţare a limbilor străine, din drag pentru copiii care capătă aripi prin educaţie.
Suntem pregătiţi să ne deschidem porţile virtuale pentru a oferi cursuri de limba engleză şi germană pentru copii, tineri şi adulţi, toate în mediul online. Spaţiile noastre virtuale vor reproduce fidel organizarea avută la sediu, copiii fiind întâmpinaţi în biroul nostru prin simpla accesare a unui link de acces în organizaţie, iar de aici echipa noastră îi va distribui în sălile de activităţi unde se vor regăsi cu cadrele didactice şi colegii de grupă. Nu mai este nevoie de papucei de interior sau haine de schimb, participanţii trebuie doar să aibă acces la internet printr-un laptop.
Programul unei zile va cuprinde mai multe tipuri de activităţi, fiecare copil fiind invitat să participe la câte ore doreşte, în funcţie de opţiunile părinţilor şi de preferinţele sale. În termeni culinari.... noi facem pizza şi dvs alegeţi ingredientele în funcţie de gusturile copiilor şi ce consideraţi sănătos pentru ei.
Atenţie! Deoarece educaţia din ultimele luni a forţat prezenţa copiilor în faţa ecranelor pentru perioade mai îndelungate de timp decât ne-am fi dorit noi, ca părinţi, programele noastre din această vară nu sunt cu ritmicitate săptămânală şi 8h/zi, ci vor începe, sau duce mai departe, în mod sistematic, învăţarea pe durata verii, la câte ore pe zi/săptămână doriţi să participe aceştia. Există, aşadar, o mare flexibilitate în alegerile dumneavoastră şi multă libertate pentru copii.
Suntem încrezători că această nouă etapă va permite accesul mai multor participanţi la activităţile noastre decât am fi putut găzdui în condiţiile limitărilor spaţiale şi logistice de la sediu şi abia aşteptăm să ne revedem prietenii vechi şi să ne facem prieteni noi.
Pentru informaţii suplimentare puteţi consulta website-ul nostru la secţiunea Vara 2020 aici http://aistschool.ro/campanii-2/ iar pentru înscrieri ne puteţi contacta la numărul de mobil 0755.097.726.
Cu prietenie,
Echipa AIST
PS. În fiecare vară am oferit posibilitatea unor călătorii fizice şi imaginare în spaţii geografice şi culturale diferite, pentru a cunoaşte oameni din mai multe ţări şi a avea acces la informaţii directe privind frumuseţea lingvistică şi diversitatea lumii întregi. Astfel, participanţii au trecut „Poarta deschisă spre lume” din confortul oraşului nostru. Se pare că în vara 2020 aducem toate acestea chiar la dvs. acasă, prin programele noastre derulate online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu