joi, 19 august 2021

USR PLUS Baia Mare – Continuăm să ne vedem cu băimărenii în stradă

 


Miercuri, 18 august, consilierii USR PLUS Baia Mare, Bogdan Hodorogea, Leontin Pop și Sorin Ilieș, au participat la o întâlnire în stradă cu băimărenii revoltați de construcția blocurilor între case.

Pentru a stopa fenomenul “Blocuri între case”, consilierul local Bogdan Hodorogea a înaintat în Consiliul Local un proiect de modificare HCL prin care locuințele colectivele mici pot avea maxim 4 apartamente față de 14 cât permit reglementările actuale.

Consilierii locali USR PLUS au atras mereu atenția că orașul are nevoie de un Plan Urbanistic General care să fie finalizat în regim de urgență! Mai mult decât atât, colegii noștri au depus un amendament pentru alocarea unui buget suplimentar de 1,9 milioane de lei destinat finalizării PUG-ului.

Bogdan Hodorogea: “Executivul primăriei a pus preț pe interesele imobiliare, lăsând la o parte finalizarea planului urbanistic. Până în prezent, nu a fost utilizat niciun leu din banii votați de Consiliul Local, ceea ce denotă reaua-credință a primarului Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.”

Cetățenii nemulțumiți de haosul din urbanismul local au strâns peste 400 de semnături și ne-au asigurat că vor sprijini demersul “Fără blocuri între case” inclusiv prin prezența fizică în fața primăriei.

                                              Birou de presă al USR PLUS BAIA MARENiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu