vineri, 15 mai 2020

Cobra Macovei și fachirul malefic. Sau cum este justiția batjocorită în numele justiției!

Monica Macovei a scos din nou capul de la cutie. Precum cobra din coşul de nuiele, la fluierul fachirului malefic. Sfidează tot ce înseamnă legalitate şi constituţionalitate. Cu o obrăznicie şi cu o certitudine a impunităţii pe care doar natura ei aventuristă şi un spate extrem de puternic i le pot insufla.
După decizia CEDO cu privire la cazul Kovesi, doamna Macovei scrie, într-un adevărat delir triumfalist, şi următoarele:
„”Când trebuie să faci ceva îți iei riscuri. Din decizia CCR rezulta că președintele era obligat să o revoce. Șeful statului putea să nu revoce. Ce s-ar fi putut întâmpla? Ar fi urmat o sesizare a lui Liviu Dragnea la CCR, pe care președintele de asemenea putea să nu o pună în aplicare”.
Această declaraţie este stupefiantă! Mai ales când vine din gura unui pretins magistrat care, pe deasupra, pozează şi într-un vajnic apărător al justiţiei şi al statului de drept.
Această declaraţie este, în esenţă, un text programatic. Un autodenunţ. O spovedanie despre amoralitatea asumată, despre „scopul scuză mijloacele” ca mod de viaţă.
Doamna Macovei ni se dezvăluie  greţos, cu toată celulita şi cu toate vergeturile caracterului său de bacantă expirată a politicii. Este construită să calce totul în picioare pentru mizele ei personale, şi se mândreşte cu acest viciu de fabricaţie. Ne explică cum ar fi procedat ea dacă ar fi fost Preşedintele României.
Mai citiţi o dată acest fragment, şi cruciţi-vă:
Din decizia CCR rezulta că președintele era obligat să o revoce. Șeful statului putea să nu revoce. Ce s-ar fi putut întâmpla?”.
Nu vi se pare că-l îndeamnă explicit pe Preşedintele României, pe Garantul Constituţiei, să încalce grosolan exact Constituţia? Adică, cel mai preţios lucru pe care, de fapt, îl are de apărat? Că-i cere să-şi batjocorească, practic, misiunea, şi să transforme Constituţia României în maculatură de stârnit muştele verzi?
Păi cum să spună un om al legii că şeful statului putea să nu revoce, desi Constituţia îl obliga să revoce? E aberant! E delirium tremens! Aşa îndemn la anarhie n-ar trebui să existe în gura unui oficial (fie el şi “fost”) al unui stat democratic! Auzi argument de comă juridică: “Ce s-ar fi putut întâmpla”?
Şi tot acest îndemn la prostituare politică şi la abolirea oricărui reper etic pentru ce? Ca să nu fie demisă o mediocră şefă de procuratură?
Cobra Macovei şi fachirul malefic George Soros sunt exponenţii unei rezervaţii de rinoceri. Care, tot mai mult, ca în piesa lui Eugen Ionescu, îşi extinde teritoriul şi populaţia. Şi priviţi cu ce rapiditate! Când a revocat-o pe Laura Kovesi, în iunie 2018, Klaus Iohannis (deşi consiliat de super sorosista Sandra Pralong) încă mai avea reflexe umane. Azi, la nici doi ani de atunci, a devenit un rinocer desăvârşit. Nu doar că i-au crescut corn şi platoşe, dar a ajuns şi lider de turmă.
E şi o parte bună în toată această rinocerizare sorosistă în masă. Îi recunoşti mai uşor. Le e tot mai greu să acţioneze sub acoperire. Şi, pe deasupra, tropăitul lor de imparicopitate face zgomot şi ridică praful. Când calcă ei în picioare legi, constituţii şi bunul simţ, se aude de la o poştă şi cerul se intunecă. Nu se mai pot ascunde. Şi asta îi vulnerabilizează.
Monica Macovei este unul dintre vătafii lui George Soros pe moşia România şi unul dintre influencerii lui pe domeniul justiţiei în Parlamentul European. Ea face şi desface jocuri de putere mult peste poziţiile oficiale pe care le deţine într-un moment sau altul. Ea a influenţat votul prin care Laua Kovesi a fost aleasă procuror şef european şi acum, deşi oficial nu mai e nimic, a reuşit să tragă sforile la CEDO pentru ruşinoasa decizie dată tot în favoarea Laurei Kovesi. Mâine, când Kovesi va intra în pâine la Parchetul European, doamna Macovei va fi cel mai important membru din echipa acesteia şi eminenţa cenuşie care va asigura ca acest parchet să funcţioneze ca o armă perfectă în mâna lui George Soros.
Până la urmă Laura Kovesi (pilotată, evident, de Monica Macovei) are şi un rol pozitiv prin toată evoluţia ei caracterizată de hormoni şi de diletantism: distruge  instituţii şi mituri construite pe minciună. A distrus Parchetul General, a distrus DNA, acum a distrus CEDO, şi, mai presus de toate, a distrus mitul că în România ar funcţiona o justiţie liberă şi independentă.
Este foarte important ca românii să nu aibă încredere în această justiţie – instrument – armă de poliţie politică pe care fariseii momentului încearcă să ne-o vândă drept cucerire a statului de drept.
Totul e o imensă minciună. Construită de rinocerii lui Soros a căror miză este să conducă prin minorităţi aservite, pretinzând că apără democraţia şi drepturile omului.
Are dreptate Adrian Năstase, a cărui cerere la CEDO  zace de şase ani, în vreme ce dosarul Laurei Kovesi s-a rezolvat super urgent:
„Se pare că nici CEDO nu mai este sub acoperire”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu