vineri, 14 august 2020

31 de cazuri noi de coronavirus în Maramureș

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.454 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, un nou record negativ, 31 dintre acestea fiind înregistrate în județul Maramureș. Au fost efectuate 22.649 de teste. De asemenea, de ieri până azi au murit 53 de persoane bolnave de COVID-19.
În județul Maramureș în ultimele 24 de ore au fost verificați peste 30 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă. La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Maramureș sunt centralizate următoarele informații: 687 persoane confirmate și infectate cu SARS-CoV-2, 285 persoane internate și aflate sub tratament medical, 24 persoane confirmate și izolate la domiciliu sau în locația declarată, 340 persoane vindecate și externate din spital, 42 persoane decedate.
Sunt în carantina la domiciliu sau în locația declarată 574 persoane. Menționăm că aceste date sunt în dinamică. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu