miercuri, 19 august 2020

Informare pensionari



Cei care aveţi statutul de pensionari pentru contributivitate, care admiteţi să fiţi batjocoriţi de guvernanţi ,care plângeţi de milă acestor guvernanţi uitând de interesul şi viaţa voastră mai luaţi o ţeapă pe lângă multe altele.
Dacă până acum nu a-ţi fost interesaţi de faptul că acest guvern a cheltuit banii pentru înarmare, ajutoare de stat al bancilor străine,despăgubirea fraţilor Nicula, etc. - vă informez că odată cu rectificarea bugetului au fost taiate 6 miliarde de la bugetul asigurărilor sociale, aceşti bani fiind dirijaţi pentru primariile liberale.
Nu mă îndoiesc că sunteţi de acord şi cu majorarea pensiilor speciale cu 14 % vorbesc de partea din pensia lor pentru care au contribuit. Şi dacă vă uitaţi la ce a spus parlamentarul Guran de la liberali, acesta a confirmat acest lucru într-o emisiune televizată,vă mai puteţi gândi la tăierea sau impozitarea pensiilor speciale?!
 Deci staţi în casă, plângeţi de milă guvernului Orban că nu are bani, credeţi toate minciunile şi bazaconiile guvernanţilor şi a politicienilor. Nu mă îndoiesc că aşa ve-ţi face, eu unu m-am convins de acest lucru pentru că aşa cum am spus şi cu altă ocazie pe cei mai mulţi dintre voi nici Dumnezeu nu mai reuşeşte să vă lumineze.  Să auzim numai de bine!

Vasile LEŞ, fost lider sindical REMIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu