sâmbătă, 29 august 2020

Toți vedem, dar puțini facem...

Da, lumea se grăbește, dar abia când a ajuns la ”sfârșitul grabei” constată că acea „groapă” chiar nu merita graba noastră  și emoțiile risipite în viața care acum este ce am scris mai sus, doar o groapă...
    Oameni buni, știți că vin alegerile, vom vota, dar sufletul ne va durea, deoarece  citiți ce promisiuni fac  candidații, acum înainte de alegeri, care se vor rezolva cum s-au rezolvat și cele anterioare  și altele.
    Stimați domni din politică și cei ce-și doresc aceste scaune, acum chiar că avem o PROBLEMĂ POLITICĂ la care nu trebuie împrumuturi de la bănci sau cămătari, ca să mai punem ”ceva” pe grumazul poporului.
Problema este simplă pentru politicieni și liniștitoare pentru aproape două milioane de părinți și cam toți atâția copii. 
    Toate sălile de spectacole, film, săli de ședință, teatru, săli de sport și mai știți și voi care, săli imense care sunt goale între 9-11 când copii de la școlile primare pot ocupa aceste spații igenice, cu toate dotările și profesorii lor vor fi de la fiecare școală cei care aduc și duc copiii la școală, pe timpul orelor pot ajuta la predare, la supravegherea copiilor și la precizarea elementelor ce nu se cunosc, la disciplină. Școlile degrevate de ciclul primar vor fi îndestulătoare pentru ciclul II și chiar licee. Și masa de prânz pot s-o ia acolo unde se practică acest obiectiv. Poate pentru prima oră elevii ar simții că merită să înveți ca să ajungi și tu acolo. 
    
Spor la muncă, cu gânduri bune și drag de oameni - Prof. Toma Gross Rocneanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu