luni, 2 august 2021

SĂ NE MÂNDRIM CU FRUNTAȘII ÎN MUNCĂ, NERUȘINAȚILOR!



Vouă, celor care vă smiorcăiți că Turcanca vrea să crească vârsta de pensionare, nu vă e nici un pic de rușine? Și nici nu vreți să știți că sunt cel puțin trei strigoi comuniști care încă dau în brânci pe câmpia și în câmpul muncii?
Primul, și cel mai tânăr, este tovarășul Mugur Isărescu (foto). Deși de șapte ani a trecut de vârsta pensionării, la 72 de ani continuă să muncească tinerește la Banca Națională. Și nu se va opri aici, mai are de muncit la BNR până în 2024, când se va gândi dacă va ieși la pensie, dacă va ieși!
Și? L-a auzit cineva plângându-se? Păi? Vedeți că se poate!
Și mai și este Tovarășul Valer Dorneanu. Nici lui munca nu-i dă pace. Era procuror încă din 1967, când nu era ușor, că justiția avea caracter de clasă și el tot o slujea, și va sta în fruntea Curții Constituționale până în 2022, când va împlini 78 de primăveri.
Și? L-a auzit cineva plângându-se? Păi? Vedeți că se poate!
Dar cel mai muncitor dintre toți tovarășii muncitori este tovarășul Adrian Vasilescu. Muncește de vremea când Scânteia era încă fată mare. Are 85 de ani bătuți pe muche și tot mai muncește, zburdă pe la Banca Națională, sub aripa lui Mugur Isărescu, unde e un fel de pudel sau așa.
Și? L-a auzit cineva plângându-se? Păi? Vedeți că se poate!
Voi de ce nu puteți? Nu vă place munca, nu?
Nerușinaților!
Cinste muncii!

Autor: Neculai Constantin MUNTEANU, Europa Libera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu