luni, 18 mai 2020

România – noua Coreea de Nord a Europei?!

Încă de la inceputul acestei asa zise pandemii, am afirmat si afirm in continuare cu toata convingerea, ca scopul si durata coronavirusului face parte dintr-un scenariu bine pus la punct de mai marii si mai tarii acestei lumi. Nu ma indoiesc de existenta virusului. De fapt ce este COVID-19 ? Un virus. Poate putin modificat genetic. Virus de care s-a vindecat deja foarte multa lume. Au fost afectati asa cum era si normal oameni cu o imunitate slaba sau extrem de slaba, oameni care fara sa fiu cinic oricum ar fi murit din alte cauze medicale. Nu azi. Poate maine.
Problema reala generata de acest nou virus este insa cu totul alta. Si anume resetarea mentala a majoritatii oamenilor sau altfel spus reeducarea lor completa intr-un timp record. Sa speli creierele catorva miliarde de muritori in cca 2 luni de zile….ei da asta este ceva de-a dreptul remarcabil. E ca si cum te-ai pus la somn cu o memorie si dimineata te-ai trezit in acelasi corp, dar cu memoria total schimbata. Cum a fost posibil ? Foarte simplu…. printr-o manipulare extrem de bine pusa la punct de autoritati, guverne, mass media, prin inducerea agresiva a fricii la fiecare minut si ora din zi si noapte, dar mai ales printr-o mare incultura si putere de discernamant a semenilor nostri. Practic lumea in care traim este guvernata de prostie….de globalism , neomarxism , coronavirusism, RP Chineză….iata lumea si omul modern.
Referitor la regizorii care au pus in scena machiavelicul spectacol , sincer nu am nimic de reprosat. Impecabil. Avem asadar o Republica Populara China, adica China comunista care se juca de-a experimentele cu virusii si care avea tot interesul sa produca acest haos global. In plus liderii comunisti chinezi sunt principalii finantatori si sustinatori a noului globalism neomarxist planetar. Ca de altfel si a OMS-ului care a creat si favorizat raspandirea asa zisei pandemii. Un fel de Inchizitie suprema. De asemenea trebuie precizat implicarea puternica in eveniment a lui hopa mitica , nimeni altul decat omul soarece…..Bill Gates , omul care ne tot ameninta de vreo 6 ani cu virusul…..si care se incapatana sa vina. Iata ca a venit. Sa ii dam buna ziua si sa ne vedem de treaba. Si asta, Bill boy ca si old boy Soros…..tot filantrop. Cred ca-i va lua locul ……azi-maine il vor impaia si pe Soros asta, poate ii vor face si un mausoleu la New York ….la fel ca cel a lui Lenin la Moscova …..si gata avem o punte peste lumi, de unde cei 2 corifei ai internationalismului vor veghea la bunul mers al omenirii post COVID-19.
Bun.Și acum sa ne oprim pe meleaguri mioritice unde lucrurile au luat-o razna rau de tot. Dintr-un exces de zel exacerbat conducatorii nostri s-au intrecut pe sine in masuri care mai de care de draconice. Si dupa umila mea parere complet inutile. Practic ne-am trezit peste noapte in plina dictatura. Nicaieri in Europa si in lume, cred, nu au fost ingradite drepturile si libertatile cetatenilor intr-un mod asa de brutal. Azi puterea absoluta o au politistii si jandarmii, demn urmasi ai militienilor si a trupelor de securitate de trista amintire. Au impartit astia la amenzi de si-au facut guvernantii buget pentru urmatoarele 2-3 campanii electorale. Si ce mai amenzi….cat salariul bietului om pe cateva luni de zile. Asta se cheama nesimtire! Si nu doar ca il amendezi, mai apoi il si umilesti…..”da declaratie ai” ? Au scris romanii tone de declaratii de vor putea umple acum o intreaga biblioteca nationala cu ele. Apoi o serie intreaga de chestionare….unde te duci….de unde vii ….unde locuiesti si multe alte ineptii. Acum 2 mai recente mi-au retinut atentia ……astea sunt de Kafka. Una e a lui Vela vuvuzela, cica iti face dosar penal daca stranuti si nu ai masca?!? Cealalta e a lui nea Nelu Tataru, cica daca te afli intr-o farmacie, magazin etc si ai febra peste 37 militia te poate aresta ?!? Si multe alte ineptii de genul, cu care cred ca i-am intrecut si pe baietii aia din Nord Coreea. Si asta repet in doar 2 luni de zile.
Iar dintre Institutii bineinteles cea mai lovita a fost Biserica. Deranjeaza acolo în cercurile puterii ca poporul roman este de credintă ortodoxă, iar ortodoxia nu place. Dar si mai rau ii arde si la propriu si la figurat Sfanta Impartasanie. Si are si de ce….pentru ca acolo in Sfantul Potir este singurul loc din lume unde necuratul nu are putere. Si asta doare. Rău de tot! Ce nu inteleg, cum sa le spun, prapaditii astia, asa cum nu au inteles nici predecesorii lor, este ca Hristos a Inviat! Si noi vom invia, vom reinvia odata cu el! Nu te teme turma mica, zice Mantuitorul! Sa nu ne temem si sa ne pastram Credinta! Închei cu o paralela peste timp, peste destinul si trecutul oarecum recent al poporului nostru. Interesant, întamplator sau nu, de fiecare data cand românul a fost incarcerat la propriu, am avut la conducere ”alogeni”…..la instaurarea comunismului in 1946 si inceputul anilor 50…..Ana Pauker, Vasile Luca, Silviu Brucan, Alexandru Nicolschi, apoi revolutia furata din 1989……acelasi Silviu Brucan, Petre Roman, Ion Iliescu, iar azi libertatile suprimate….Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Eduard Hellvig, Raed Arafat? Simpla coincidenta?
Cristian Ardeleanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu