marți, 28 iulie 2020

273 mii lei alocă Consiliul Județean Maramureș pentru dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș



 Forul decizional al Consiliului Județean Maramureș, reunit în ședință extraordinară, în sistem videoconferință, a aprobat finanțarea capitolului de siguranță a cetățeanului pe două componente, și anume: investiții pentru Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș și investiții pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș.
Instituția Consiliului Județean Maramureș finanțează cu 273 mii de lei dotarea ISU Maramureș cu un vehicul utilitar pentru stingerea incendiilor, un hard top pentru autospecială, un ventilator portabil pentru evacuarea fumului și a gazelor, precum și cu o cameră cu termoviziune pentru incendii. De asemenea, în contextul pandemiei, ISU Maramureș va beneficia, în continuare, din partea administrației județene, de resurse financiare suplimentare pentru achiziționarea materialelor de protecție necesare în această perioadă.
„În continuare vorbim despre o stare de alertă, iar pericolul reprezentat de noul coronavirus încă planează asupra tuturor. Este de datoria noastră să ne asigurăm că instituțiile din subordine, cu atât mai mult cele care poartă această mare responsabilitate a vegherii la siguranța cetățeanului pot, în primul rând, să asigure protecția propriilor angajați”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

                                                                                      CJMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu