miercuri, 29 iulie 2020

Declarație de presă


                                                                                                                                 
                                                                                                     29.07.2020



Miniștrii se schimbă - termenele de execuție a lucrărilor de infrastructură se amână

Referitor la termenele avansate de ministrul transporturilor pentru Loturile 1 si 2 din Autostrada Sebeș - Turda, îi transmit public să nu mai avanseze termene, deoarece lucrările la acest segment de autostradă nu vor fi gata în noiembrie, așa cum nu au fost gata nici în noiembrie anul trecut și nici în noiembrie acum doi a ani!
 Personal i-am solicitat ministrului, la începutul anului, să rezilieze aceste două contracte. Nu a vrut și din păcate continuă să-și asume termene la sugestia incompetenților din subordine, pe care încă nu a reușit să-i cunoască suficient și să-i elimine din sistem, aceștia fiind principalul obstacol în realizarea proiectelor de infrastructură, pe lângă constructorii neserioși și care își bat joc de banii românilor și de așteptările acestora pentru o infrastructură modernă.
Sigur, dacă s-ar lucra într-un ritm susținut, așa cum ar trebui să se lucreze pe toate șantierele din România, cel puțin pe două schimburi, dacă nu trei, și în  fiecare zi a săptămânii, am avea șanse să recuperăm din întârzierile programului național de construcție a autostrăzilor și modernizare a căilor ferate din România. Având în vedere faptul că ei se fac că muncesc și mută pământul și toarnă betoane înainte cu o zi de vizita ministrului, iar în următoarea zi își strâng catrafusele și pleacă, cu siguranță la anul va mai veni un ministru și va mai anunța termene pentru această autostradă și pentru alte lucrări de infrastructură.


          
                                                                      Deputat,
                                                               Marius Sorin Bota

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu