marți, 14 iulie 2020

Invitați-vă colegii în comunitatea Îndreptar Digital!


Dragi învățători digitali,

Este vacanță! Tocmai de aceea vă mulțumim că citiți acest email și că sunteți în continuare conectați cu învățarea facilitată de utilizarea tehnologiei. Știm că unii dintre dumneavoastră ați început și ați continuat cu succes încă din 2017 și acest lucru s-a văzut. Cu atât mai mult în aceste vremuri complicate ați ales să exersați instrumente digitale care să susțină învățarea în toate formele ei, față în față, online sau mixtă. Felicitări!
 
Și pentru că faceți parte dintr-o COMUNITATE care crede că integrarea tehnologiei la clasă nu înseamnă doar cunoașterea numeroaselor aplicații și platforme simpatice, ci crearea de oportunități în care elevii ÎNVAȚĂ folosind instrumentele digitale care TRANSFORMĂ modul în care elevii învață și prezintă ce au învățat,
vă invităm să dați mai departe acest mesaj unei colege sau unui coleg (învățător, profesor sau elev la profilul pedagogic).
CUM? Foarte simplu, la ”un click distanță”, trimițând o invitație din contul dumneavoastră de pe platforma Îndreptar Digital, în secțiunea Invitații.

Astfel vor avea acces la toate resursele din platformă, activități digitale descrise pas cu pas, și vor fi zi cu noutățile din program și surprizele pe care le pregătim pentru toamnă.

O comunitate este puternică datorită membrilor implicați și generoși.
Vă mulțumim și vă suntem recunoscători pentru fiecare contribuție! 
Trimiteți o invitație aici!
Vă invităm și pe grupul de Facebook al programului să descoperiți activități și sursă de inspirație de la comunitatea de Îndreptar Digital, pe www.facebook.com/groups/IndreptarDigital/.

Vacanță minunată!

Cu cele mai bune gânduri,
Echipa Asociației Techsoup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu