luni, 28 decembrie 2020

Ultimul curs international pe anul 2020 pentru profesori – 30.12.2020



V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru succesul rasunator al Emiratelor Arabe Unite? Pentru bogatia si multiculturalitatea acestora? Educatia este raspunsul. Sistemul educational este diferit si se adapteaza de la zi la zi noilor schimbari din economie si societate. Va invitam la cursul ONLINE de exceptie cu profesori de top ce se va desfasura pe data de 30 DECEMBRIE 2020 in DUBAI – Emiratele Arabe Unite. Tema cursului este MANAGEMENT EDUCATIONAL PRIN METODE INTERNATIONALE.

Speakeri:

  1. Ec. Antonela Sofronia – România, formator cu peste 18 ani vechime
  2. Kholoud Alzaiter – Emiratele Arabe Unite, profesor de chimie cu peste 15 ani vechime, șef de departament
  3. Iftikhar UR Rehman – Emiratele Arabe Unite, profesor de matematică și informatică, peste 15 ani vechime, șef de departament

Cursul va dura 5 ore si costa 600 de lei. In cadrul acestuia veti afla informatii utile despre structura invatamantului din UAE, despre sistemul British si cel American care sunt cele mai folosite, despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a deveni profesor in Emirate si despre asemanarile si deosebirile intre sistemul romanesc si cel emiratez. Se aplica reducere de 20% pentru participantii la cursurile noastre internationale anterioare (atentie, doar pentru cursuri, nu simpozioane, conferinte, sau alte activitati).

La final se ofera CERTIFICAT DE PARTICIPARE INTERNATIONAL de către partenerul din UAE in limba engleză, română și arabă. Asiguram traducerea in limba romana pentru prezentarile profesorilor straini. Locuri limitate la 100 de persoane!!!

Pentru detalii și inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon/whatsapp 0748.687.407 sau pe emailul cursurieuropersonal@gmail.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu