miercuri, 23 decembrie 2020

 
Pentru cei care nu ați crezut în Moș Crăciun... vă spun că Moș Crăciun, există! Concret... deja pleacă spre Dumneavoastră dragi prieteni ANTOLOGIA DE TEXTE. RECENZII DE CĂRȚI - PERSONALITĂȚI ALE LITERATURII CONTEMPORANE. SINCERUS VERBA, VOL. 1, cea mai mare și mai frumoasă realizare literară, în care sunt cuprinși doar 25 de scriitori și volumele lor la care le-am făcut recenzii... volumul de față, a apărut la Editura Mircea cel Bătrân, Băile Olănești, 2020, ISBN 978-606-8979-41-0, pag. 482, cu prefață ce aparține prof. univ. dr. CARMEN DĂRĂBUȘ - mulțumim pentru tot sprijinul și susținerea de care ne-am bucurat...

Din partea coordonatorilor prof. Gelu DRAGOȘ, poet popular Nelu DANCI și Vasile BELE, (adică subsemnatul!), cele mai sincere gânduri, în preajmă de sărbători, mulțumiri că ați avut încredere în noi, în echipa noastră!

(V.B.), Chiuzbaia, decembrie 2020

********

Nu ați crezut că MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ! Ba EXISTĂĂĂĂ! Vă spun eu, cu sinceritatea unui copil, adică a copilului din mine. Am zis! Prieteni dragi VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCREDEREA AVUTĂ ÎN ECHIPA NOASTRĂ, cei care trudim, (chiar, credeți-ne!), pentru reușita proiectelor noastre literare. Deși ,,am tras tare”, cum se zice, nu vom reuși să apărem în format carte, cu volumul 3, decât anul viitor, în 2021 adică. Dar e bine și așa! Tipografiile sunt extrem de aglomerate în această perioadă! E de bine! Înseamnă că în scumpa noastră țară, cineva mai muncește, nu-i așa? Suntem în măsură să vă oferim date sensibile, frumoase, interesante despre ce se va întâmpla în volumul 3. Și, nu uitați că am început acest proiect de o lună și o săptămână. DEJA SUNTEM LA VOLUMUL 3. Asta înseamnă respect pentru autor și carte, apreciere pentru Dumneavoastră dragi colegi de condei, indiferent spre ce gen literar sunteți îndreptați. Când ești o echipă puternică, treburile merg ,,ca pe roate”, iar noi dovedim acest lucru. Noi, toți! Dumneavoastră, autori, în felul Dumneavoastră! Noi, echipa de coordonare, în felul nostru. Regret, faptul că nu ne-am apucat de acest proiect mai devreme, mai repede. Dar niciodată nu este prea târziu! Printre cei cuprinși în acest volum 3, sunt și următorii: Zenovia Zamfir, Marița GRIGOR, Mariana BENDOU, pr. Vasile POP, Daniela MICU, Maria BERCIU, Limona RUSU&Victor COBZAC, Romulus MOLDOVAN, Ionica BANDRABUR, Mioara ARDIELEANU, Lăcrămioara ELEFTERIU, Angela DUMBRAVĂ, Petru T. GRĂDINARU VADURILE șiii... lista continuă. Deocamdată mă opresc aici, pentru că suntem 15 - și, evident, echipa de coordonare: prof. Gelu DRAGOȘ, poet popular Nelu DANCI și Vasile BELE. Doamne ajută să fie bine! Din punctul nostru de vedere chiar este un motiv de reală bucurie. Deja poetul popular Nelu DANCI și-a început CUVÂNTUL DE ÎNTÂMPINARE, așa cum deja ne-a obișnuit. Prof. Gelu DRAGOȘ la fel! Am rămas eu, restanțier, dar sper să mă încadrez! Glumesc și sunt fericit! Fericirea și bucuria am vrut să v-o trimit (transmit și vouă) dragii mei, căci fără Dumneavoastră, autori și cărți, acest proiect nu ar exista. O bucurie și mai mare ne-au prilejuit-o cei care au dorit să fie incluși în mai multe volume. Asta spune multe! Asta, pentru noi, este un motiv de a fi onorați și obligați, cu sens de responsabili! Vă pup! Noi muncim... așa că vă dorim zi minunată, plină de zâmbet! Săptămâna viitoare voi reveni cu alte amănunte! de fapt cu întreaga listă a celor cuprinși în ANTOLOGIE DE TEXTE. RECENZII DE CĂRȚI - PERSONALITĂȚI ALE LITERATURII CONTEMPORANE. SINCERUS VERBA, VOL. 3. DOAMNE AJUTĂ. Dragii mei să aveți grijă de Dumneavoastră!

(V.B), Chiuzbaia, 8 decembrie 2020



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu